Annonce
Nordfyn

Antenneforening arbejder for fibernet til Søndersø

Der kan være hjælp at hente til de mange borgere, som ønsker at få fibernet udrullet i Søndersø. Arkivfoto
Annonce

Søndersø: Bor man i Søndersø og drømmer om fibernet, nærmer drømmen sig måske virkeligheden.

Bent Damsgård Nielsen, bestyrelsesformand for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet (Saknet), fortæller, at områdets internetudbyder er i gang med at forberede udrulningen af fibernet.

- Vi er sat i bestyrelsen af medlemmerne, og hvis medlemmerne ønsker at få fibernet, lytter vi til dem.

Han kan endnu ikke fortælle, hvornår det bliver muligt at få fibernet til Søndersø

- Vi skulle have haft et julemøde i bestyrelsen, men en leverandør var coronaramt, så mødet blev aflyst, men vi skal holde et nyt møde. Så hører det med, at der er rift om det udstyr, som skal bruges, når man skal udrulle fibernet.

På Facebook er oprettet en gruppe for borgere i Søndersø, der ønsker fibernet til området. Der er over 200 medlemmer af gruppen, og Bent Damsgård Nielsen er ked af, at man ikke her gjort opmærksom på det lokale ønske til generelforsamlingen i Saknet.

- Det er ærgerligt, at når der har været et så stort ønske om at få fibernet, at man så ikke er mødt op til generelforsamlingen. Det har vi savnet. Når vi er kommet med udmeldinger om, hvad vi skal arbejde med næste år, er der aldrig nogen, der har spurgt efter fibernet. Det var først efter sidste års generelsamling, i januar i 2020, at nogle henvendte sig. (Victor)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce