Annonce
Faaborg-Midtfyn

Antenne-folk på lønningslisten

Slut med at arbejde gratis i Årslev Net

Annonce

ÅRSLEV: Der skulle en afstemning til, men nu er det afgjort, at medlemmerne af bestyrelsen i Årslev Net skal have betaling for det arbejde, de udfører for foreningen.

Det blev vedtaget på den årlige generalforsamling for nylig, hvor i alt 38 personer mødte frem. Som den eneste i Faaborg-Midtfyn har Årslev Fællesantenne været drevet af kommunen selv, men den 1. januar 2007 overtog Årslev Net formelt ansvaret for tv-signalet

Hidtil har foreningen været baseret på frivillig arbejdskraft, men det bliver til mange timers arbejde i løbet af året.

Derfor er det ret og rimeligt, at bestyrelsen får lidt for besværet, mener formand Anker Birker.

50 kroner per medlem lyder umiddelbart ikke af meget, men med 2226 medlemmer eller husstande løber det op i 111300 kroner om året til deling mellem fem mand. Hvordan pengene helt præcis skal deles, er dog ikke afgjort.

- Det bliver efter arbejdsindsats, men mere ved jeg ikke. Det er noget, vi finder ud af i fællesskab, siger han.

På generalforsamlingen blev der også stillet forslag om at udvide antallet af tv-pakker. Det var der dog ikke opbakning til, ganske enkelt fordi nettet ikke kan rumme flere kanaler. Derfor må det vente, indtil man er gået over til digitalt billedsignal, hvilket skal ske inden 2009. Prisen for en sådan opgradering ligger på cirka 3,5 millioner kroner. Penge, som foreningen ikke har, erkender Anker Birker.

Selv var han ikke på valg. Det var derimod kasserer Bent Bytoft og sekretær Egon Karlsen. De blev erstattet af Erik Bøgehøj Pedersen, Årslev, og Holger Thiele, Sdr. Nærå. Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Anker Birger som formand, Erik Bøgehøj Pedersen som næstformand, Erik H. Christensen som sekretær, Flemming Christensen som kasserer og Holger Thiele som tekniker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce