Annonce
Fyn

Ansatte ud og håndværkere ind: Hejse Kro rydder op og bygger om

Der skal bygges om på Hejse Kro og ryddes ud. Blandt de mange ting håndværkerne torsdag hev ud på parkeringspladsen var en stak af de fængselsbamser, som den tidligere krofatter på stedet Per Elkjær fik produceret, da han for år tilbage var drivkraft bag et nu hedengangent projekt i det nedlagte statsfængsel i Horsens. Foto: Nana Hanghøj

Mandag blev de ansatte sendt hjem efter Hejse Kros konkurs. Nu er håndværkere i gang på kroen.

Annonce

Fredericia: Håndværkere var torsdag i gang med at rydde ud fra Hejse Kro. Stabler af stole, skabe og flyttekasser i stor stil blev samlet på pladsen foran kroen, som siden mandag har været lukket. Et skilt har annonceret, at der skal bygges om, mens de ansatte har fået besked på, at kroen er gået konkurs.

- Vi er i gang med at bygge om, fortæller håndværkerne fra Bygge Compagniet, som er kørt i stilling med håndværkerbiler og materialer.

Det har ikke været muligt at træffe ejeren af Hejse Kro, advokat Hans Peter Bang, for en kommentar til fremtidsplanerne for kroen.

Kroens bestyrer frem til konkursen, Michael Nielsen, fik besked på at sætte skilte op om, at kroen er lukket på grund af ombygning. Hvordan kroen skal bygges om og under hvilket selskab, den skal drives videre, er uvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce