Annonce
Assens

Ansatte tilbudt psykologhjælp efter røveri: - Det er selvfølgelig ubehageligt

ABC Lavpris blev lørdag formiddag udsat for røveri. Foto indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Skråfoto, 5. april 2019.
Annonce

Glamsbjerg: Det var en voldsom oplevelse for de ansatte i ABC Lavpris i Glamsbjerg, da et butikstyveri lørdag formiddag udviklede sig til et røveri.

To mænd på anslået 20-25 år slog fra sig, da de blev opdaget, hvor en medarbejder og en eller flere kunder blev skubbet, hvorefter de formodede røvere forsvandt i fuld fart fra dagligvareforretningens parkeringsplads i en lyseblå Nissan Micra med nummerpladen CS 15 624.

Chris Borg, der til daglig er ansvarlig for frugt- og grøntafdelingen, havde ansvaret for supermarkedet lørdag.

Han fortæller, at medarbejderne selvfølgelig er rystede, men ved godt mod. ABC Lavpris har ifølge ham tilbudt de implicerede at snakke med en krisepsykolog.

- Det er selvfølgelig ubehageligt, og vi har aftalt, at os, der er berørt af det her, sætter os sammen og snakker om det, siger Chris Borg, der uddyber, at der vil være en psykolog med til mødet, der finder sted i starten af den kommende uge.

Han har været ansat i butikken siden 2011, hvor den åbnede, og han har ikke tidligere oplevet en så voldsom episode.

De to formodede mænd beskrives som muskuløse, korthårede og omkring 20-25 år. Man kan kontakte Fyns Politi på 114, hvis man har set noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce