Annonce
Kerteminde

Anonym velgører i Mexico er nu afsløret

Kerteminde Cityforening sendte live fra borgmester Kasper E. Olesens kontor, da vinderne på gavekortkonkurrencen og navnet på den glade gavegiver fra Mexico blev afsløret. Foto: Mette Louise Fasdal
Da Kerteminde Cityforening søndag eftermiddag sendte live på facebook fra borgmester Kasper E. Olesens kontor på Kerteminde Rådhus, blev det afsløret, hvem den glade gavegiver fra Mexico i virkeligheden er.
Annonce

Kerteminde: Så skete det.

Udenlandsdanskeren i Mexico, som måtte aflyse sin rejse til Danmark og herefter brugte sit feriebudget på at glæde andre i sit hjemland, nu ikke længere anonym.

For søndag eftermiddag fik borgmester, Kasper E. Olesen, lov til at afsløre mandens navn på en live-sending på Kerteminde Cityforenings facebook-side.

Fra sin stol på borgmesterkontoret fortalte Kasper E. Olsen, at manden i Mexico hedder Peter Allerup.

Borgmesteren fortalte de seere, der så med på, at han havde talt i telefon med udenlandsdanskeren og også havde en lille sommerhilsen til alle.

- Han skriver: "En god sommerhilsen til Kerteminde fra mig. Jeg kommer forbi Kerteminde næste gang, jeg er i Danmark som lovet. Jeg har jo nogle, jeg skal hilse på."

Borgmesteren fortalte, at han har fået at vide af Peter Allerup, at en af grundene til, at han flere gange har været på spil i Kerteminde med gaver, er al den omtale, det har givet.

- Han har synes, at det har været sjovt at sidde i Mexico og følge med i. Specielt også fordi der kom det her mystik over, om han i det hele taget fandtes, eller om det var nogle af de handlende, der selv var ude i noget. Det har han syntes var sjovt, fortalte Kasper E. Olsen på live-sendingen fra borgmesterkontoret.

Annonce

Stod bag gavekortkonkurrence

Årsagen til Kerteminde Cityforenings live-sending fra borgmesterkontoret var også, at udenlandsdanskeren havde bedt borgmesteren trække vinderne i den gavekortkonkurrence, som han selv var ophavsmand til.

I Mexico havde Peter Allerup bemærket cityforeningens gavekort-kampagne, som sluttede lørdag, hvor det var muligt at give 400 kroner for et gavekort til en værdi af 500 kroner.

Gavekortene kan bruges i cityforeningens butikker.

Den kampagne hægtede Peter Allerup sig på ved at kontakte Vaffelhuset, Lulu's Café og Boutique og kjavis.dk og købe varer hos dem, som folk kunne vinde, hvis de købte et gavekort.

Folk skulle blot sende et billede af deres gavekort til cityforeningen senest lørdag.

Søndag trak Kasper E. Olsen så vindernavnene op af en sombrero, som han også havde på, da live-sendingen begyndte.

Peter Allerup så med fra Mexico og sendte efterfølgende en besked til borgmesteren om, at det var en god gimmick med sombreroen.

På Kerteminde Cityforenings facebook-side findes navnene på vinderne i gavekortkonkurrencen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce