Annonce
Kerteminde

Anonym dansker i Mexico skyder penge i Cityforeningens lodtrækningskonkurrence

Rikke Steffensen, indehaver af Lulus Café, kan nu også glæde sig over en anonym udenlandsdanskers generøse indkøb af vare til Cityforeningens store lodtrækningskampagne. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Kerteminde: Cityforeningen har siden den 30. april solgt lodder til kampagnegavekort, der er tænkt som en støttemarkering til de lokale erhvervsdrivende. Og forleden blev præmiepuljen så pænt udvidet, idet en anonym dansker bosiddende i Mexico via Lulus Café ved Rikke Steffensen har bidraget med 13 trækninger på varer fra Lulus Café. Dermed indskriver cafeen sig i rækken af virksomheder i Kerteminde, der har nydt godt af en række donationer fra den anonyme udlandsdansker.

- Han vil gerne støtte små lokale erhvervsdrivende, og herunder nu også mig. Derfor har han købt ti gange tapas á 150 kroner og tre gange frokost for to med alt inklusive til en værdi af 500 kroner, som så også skal trækkes på de i perioden købte gavekort, fortæller Rikke Steffensen i en pressemeddelelse.

Gavekortene til Cityforeningen, der har en værdi af 500 kr., men som i kampagneperioden kun koster 400 kr., kan købes hos SuperBrugsen, SPAR, VisitKerteminde og hos Svane. Kampagnen kører til og med den 23. maj 2020 og gælder kun på gavekort til en værdi af 500 kr. Der er et gebyr på 10 kr. pr. gavekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Jørgen har haft en blodprop i hjernen og kan kun sige 'for satan!': Kæmper imod ulovlige parkeringer

Annonce