Annonce
Sport

Anna Razdorov forlader GOG

Anna Razdorov er tabt for GOG og skifter sandsynligvis til Kolding.

FARVEL: GOG's stærke bagspiller benytter klausul til at prøve ny klub

HÅNDBOLD: Det blev kun til et halvt år i GOG for Ana Razdorov, der har besluttet sig for at prøve nye græsgange fra 1. juli.

Stiftstidende erfarer, at der er tale om et skifte til Kolding, men det vil Razdorov ikke bekræfte.

- Jeg må ikke oplyse, hvem den nye klub er, men jeg vil ikke afvise, at det er Kolding, siger hollandske Razdorov.

- Jeg har været glad for både trænere og spillere i GOG, men kan ikke nøjes med den smule spilletid, jeg har fået. Med min alder kan jeg ikke sidde og vente på, at det bliver min tur til at komme på banen, siger den 29-årige storskytte.

Aftalen med GOG var to-årig, men i hollænderens kontrakt er der indføjet en klausul, som giver hende mulighed for at skifte efter et halvt år, hvis hun ikke var tilfreds med forholdene.

- Det blev ikke helt som jeg havde forventet, og derfor har jeg truffet et valg om at give mig selv en ny udfordring et andet sted, siger Ana Razdorov.

GOG's sportschef Bent Nyegaard vil ikke bekræfte, at Ana Razdorov er en saga blott i den sydfynske klub efter kun et halvt år.

- Det er rigtigt, at Ana har en klausul, der giver giver hende lov til at smutte efter et halvt år. Jeg har ikke selv talt med hende endnu, og derfor vil jeg ikke bekræfte, at hun er tabt for holdet. Men skulle hun vælge at smutte, er hun i sin gode ret, siger sportschefen.

Den tidligere Odense-spiller skiftede til GOG i det sene efterår, da Odense fritstillede alle sine kontraktspillere.

Da Ana Razdorov skiftede var hun topscorer i HåndboldLigaen, men hun fik en svær start i det sydfynske og har tilbragt en del tid på udskiftningsbænken. På det seneste er det dog blevet til lidt mere spilletid og en del mål fra den stærke skytte.

- Hvis jeg havde fået mere spilletid i GOG var jeg ikke skiftet. Jeg vil meget nødigt blive uvenner med GOG, og mit valg skyldes først og fremmest personlige sportslige ambitioner, siger Ana Razdorov.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Går modeshow i genbrugstøj

Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Fyn

Borgmester om Middelfarts jobvækst: - Først og fremmest er det et udtryk for, at mange af kommunens virksomheder klarer sig godt

Annonce