Annonce
Sport

Anna Razdorov forlader GOG

Anna Razdorov er tabt for GOG og skifter sandsynligvis til Kolding.

FARVEL: GOG's stærke bagspiller benytter klausul til at prøve ny klub

HÅNDBOLD: Det blev kun til et halvt år i GOG for Ana Razdorov, der har besluttet sig for at prøve nye græsgange fra 1. juli.

Stiftstidende erfarer, at der er tale om et skifte til Kolding, men det vil Razdorov ikke bekræfte.

- Jeg må ikke oplyse, hvem den nye klub er, men jeg vil ikke afvise, at det er Kolding, siger hollandske Razdorov.

- Jeg har været glad for både trænere og spillere i GOG, men kan ikke nøjes med den smule spilletid, jeg har fået. Med min alder kan jeg ikke sidde og vente på, at det bliver min tur til at komme på banen, siger den 29-årige storskytte.

Aftalen med GOG var to-årig, men i hollænderens kontrakt er der indføjet en klausul, som giver hende mulighed for at skifte efter et halvt år, hvis hun ikke var tilfreds med forholdene.

- Det blev ikke helt som jeg havde forventet, og derfor har jeg truffet et valg om at give mig selv en ny udfordring et andet sted, siger Ana Razdorov.

GOG's sportschef Bent Nyegaard vil ikke bekræfte, at Ana Razdorov er en saga blott i den sydfynske klub efter kun et halvt år.

- Det er rigtigt, at Ana har en klausul, der giver giver hende lov til at smutte efter et halvt år. Jeg har ikke selv talt med hende endnu, og derfor vil jeg ikke bekræfte, at hun er tabt for holdet. Men skulle hun vælge at smutte, er hun i sin gode ret, siger sportschefen.

Den tidligere Odense-spiller skiftede til GOG i det sene efterår, da Odense fritstillede alle sine kontraktspillere.

Da Ana Razdorov skiftede var hun topscorer i HåndboldLigaen, men hun fik en svær start i det sydfynske og har tilbragt en del tid på udskiftningsbænken. På det seneste er det dog blevet til lidt mere spilletid og en del mål fra den stærke skytte.

- Hvis jeg havde fået mere spilletid i GOG var jeg ikke skiftet. Jeg vil meget nødigt blive uvenner med GOG, og mit valg skyldes først og fremmest personlige sportslige ambitioner, siger Ana Razdorov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Grundejere i Odense kan nedlægge veto: Forbehold for mindesmærke over nazismens ofre vækker vrede

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Erhverv For abonnenter

Sortebro Kro: - Får hoteller og konferencer ikke gang i forretningen, står vi som branche og ser ned i et kæmpe hul

Annonce