Annonce
Navne

Anna Aagaard fortsætter sin fødevarerejse

Anna Kromann Aagaard har fået job i Haarby. Pressefoto
Annonce

Nyt job: Anna Kromann Aagaard er blevet kommerciel direktør hos Estate Coffee A/S, som fornyligt er flyttet til Haarby på Vestfyn. Med kaffe, te, choklade og en række andre highend fødevarer danner Holmevej rammerne for den stille luksus.

Med over 17 år som ejerleder og administrerende direktør for Fingerspitz reklamebureau, adskillige bestyrelsesposter og en stærk passion for forretningsudvikling i bagagen ser Anna Aagaard et væld af udviklingsmuligheder for virksomheden og dens brands.

Anna Aagaard udtrykker stor begejstring for virksomhedens nye placering i Haarby. Det er en lokation, der giver gode muligheder for at trække på et godt lokalsamfund.

Som et vigtigt plus er synet af den fynske natur, duften af nyristede kaffebønner fra risteriet og smagen af delikate råvarer en del af arbejdsdagen for virksomhedens ansatte. Og det gør Estate Coffee til en arbejdsplads, der i den grad taler til sanserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Roya og Kefa kæmper imod social kontrol: - Vi skal gøre kvinderne stærke nok til at afvise imamerne

Assens

Restaurantejer beder om forståelse: Gæster skrider og er sure over at skulle bære mundbind

Annonce