Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Le Mans '66 på UHD

Matt Damon and Christian Bale in Twentieth Century FoxÕs FORD V. FERRARI.


Christian Bale og Matt Damon genfortæller den fantastiske historie om Ken Miles, Caroll Shelby og Le Mans ’66 – og ikke mindst opgøret: Ford vs. Ferrari, som er filmens originaltitel. Virkeligheden overgår ofte fantasien, og det er Le Mans ’66 et skoleeksempel på. Historien er medrivende, original og overraskende, og den bliver fortalt sådan. Skuespillerne er blændende, både de to stjerner og deres medskuespillere, og effekterne samt øjet for de historiske detaljer lever op til både skuespil og historie. Det er en must-see for racerfans og filmfans i øvrigt.

En film, der viser så mange flotte biler, i så højt tempo og med så mange detaljer, fortjener de bedst mulige betingelser i hjemmebiografen. Le Mans ’66 er heldigvis en imponerende oplevelse på UHD. Lakken på bilerne, lyset refleksion i spejle og lak samt detaljerne, når der races i mørke bliver gengivet meget naturtro og med stor detaljegrad. Dolby Atmos-lyden sørger for, at du føler dig placeret i sædet sammen med Ken Miles, når han hamrer forbi racerbilerne. Le Mans ’66 formår virkelig at give følelsen af fart, og det understøttes til fulde af lyd og billede på UHD-udgivelsen.

Ekstramaterialet består sammenlagt af en times features om historien, personerne, bilerne, løbet, hvordan filmen er lavet osv. Det hele kan ses som en samlet feature, og det bør man gøre, for det er interessant baggrundsviden, og det er holdt kort og præcist.

Le Mans ’66 er ude nu på UHD, blu-ray og dvd.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce