Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 på blu-ray

Max og vennerne er tilbage i Kæledyrenes Hemmelige Liv 2, hvor Max ikke bare har vænnet sig til ikke at være verdens centrum længere – han er faldet pladask for familiens nyeste medlem. Faktisk så meget, at han bliver overbeskyttende og alt for bekymret – noget mange forældre sikkert kan relatere til. Jeg var ikke kæmpe fan af Kæledyrenes Hemmelige Liv, som havde gode momenter, men blev alt for rodet i sin historie. Desværre har 2’eren samme formular med flere historielinjer, der kører parallelt og bindes sammen til slut. Er man fan af 1’eren er der altså mere godt i vente, hvis man ikke var imponeret over dén, så kan man springe 2’eren over.

Visuelt er Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 rigtig flot. Illumination Entertainment, der er mest kendt for Grusomme Mig-filmene, har lavet endnu en flot film med masser af sjove animationer og gode detaljer, som gør sig godt på blu-ray. Lyden er primært dialog og et soundtrack, der ikke gør nogen fortræd, men det lyder til gengæld rigtig godt uden at komme på overarbejde.

Ekstra-materialet er et festfyrværkeri, som byder på meget mere end ventet, og faktisk trækker op på den samlede oplevelse af blu-ray-udgivelsen med ekstra-film, musik-video, features og meget mere.

Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 er ude nu på blu-ray og dvd.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce