Annonce
forside

Anklage: Mor til to var gravid, da hun blev dræbt

Det var den tiltalte ekskærestes advokat, som den 7. juni om formiddagen ringede til politiet på vegne af manden for at fortælle om drabet på kvinden. Arkivfoto.

33-årig mand dræbte angiveligt sin kæreste i en lejlighed i Svendborg med både insulin, knivstik og en pude for ansigtet.

En 33-årig kvinde var gravid, da hun i juni sidste år blev dræbt af sin nu 25-årige ekskæreste, mens hun lå i sin seng i Svendborg.

Det fremgår af anklagemyndighedens tiltale mod den 25-årige mand.

Politiets teori er, at han dræbte sin gravide kæreste mellem 6. og 7. juni sidste år ved blandt andet at give hende insulin igennem en sprøjte, mens hun sov.

Derefter narrede han hende til at injicere sig selv med "store mængder insulin", hvorefter den 33-årige kvinde gik i insulinchok.

Det menes, at manden herefter stak hende med en steakkniv i eller omkring halsen og i brystet tre gange og pressede en pude mod hendes ansigt, til hun døde.

Pillede ved insulinpumpe

Ifølge politiet havde den 25-årige også i ugerne op til drabet ad to omgange ændret på indstillingerne i sin kærestes insulinpumpe, så hun fik en overdosis.

Han havde også selv givet hende insulin med den fejljusterede pumpe. Dermed var der en risiko for, at hun ville gå i insulinchok og miste bevidstheden, lyder det i anklagen mod den 25-årige.

Det var mandens advokat, som om formiddagen den 7. juni ringede til Fyns Politi og fortalte, at hans klient havde dræbt sin ekskæreste.

Samtidig sendte manden en mail til Ekstra Bladet, hvor han skrev, at han havde haft det dårligt i nogle dage, havde haft flashbacks og måtte have smerten ud.

"Fuck fuck nu har jeg slået min kæreste ihjel, som jeg elsker over alt på jorden. Fuck. Det kunne være undgået," skrev han i mailen til avisen.

Men ifølge specialanklager i sagen Klaus Lauridsen, har den tiltalte ikke tilstået på sådan en måde, at man kan føre sagen som en tilståelsessag. Klaus Lauridsen kan ikke komme nærmere ind på, hvordan manden forholder sig til drabsanklagen.

Annonce

Retssagen begynder 25. juni

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var kvinden 12 uger henne med den 25-åriges barn, da hun blev dræbt.

Kvindens to børn, en femårig dreng og en syvårig pige, var til stede i lejligheden, men har angiveligt ikke hørt eller set drabet finde sted.

En mentalundersøgelse i forbindelse med et røveri, som den 25-årige begik i 2010, slog fast, at han var ekstremt personfarlig og burde have en forvaringsdom. Men han fik i stedet en fængselsdom på et år og ni måneder.

Drabssagen bliver indledt ved Retten i Svendborg 25. juni. Der er sat fire dage af til retssagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce