Annonce
Indland

Anklage: Kvinde blev spærret inde og voldtaget flere gange

En 38-årig mand er i Dommervagten blevet varetægtsfængslet for at have holdt en kvinde indespærret i to måneder og udsat hende for grove seksuelle overgreb. Han nægter sig skyldig. (Arkivfoto).

En mand er fængslet for frihedsberøvelse af og grove seksuelle overgreb mod en kvinde. Han nægter sig skyldig.

Annonce

Gennem to måneder holdt en 38-årig mand en kvinde indespærret, voldtog hende og udsatte hende for grove seksuelle overgreb.

Sådan lyder i hvert fald politiets sigtelse mod manden, som onsdag i et grundlovsforhør i Dommervagten i København blev varetægtsfængslet i fire uger.

Forbrydelserne skal have fundet sted i en lejlighed på Vesterbro.

Her blev kvinden ifølge sigtelsen berøvet friheden og blandt andet voldtaget flere gange. Desuden skal manden på et tidspunkt have kastet hende ned på gulvet, så hun slog hovedet mod kanten på en kommode.

I grundlovsforhøret nægtede manden sig skyldig i de mange overgreb, der ifølge sigtelsen fandt sted fra 25. december 2017 til 22. februar 2018.

Da retsmødet foregik for lukkede døre, er det sparsomt med oplysninger om sagen. Det er også uvist, hvorfor manden først er blevet anholdt og varetægtsfængslet, et år efter at overgrebene fandt sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce