Annonce
Odense

Anker Boye: Vi må bidrage til løsning

Redegørelse fra Odenses borgmester i sagen om midlertidigt asylcenter i Vollsmose

Vollsmose: Odenses borgmester Anker Boye (S) opfordrer til, at kommunen bidrager positivt til en løsning af Udlændingestyrelsens akutte problemer med at skaffe boliger til asylansøgere, der venter på at blive sendt til deres hjemlande.

Det skriver Anker Boye i en redegørelse til byrådet. Den kom tirsdag eftermiddag, efter at flere politikere i løbet af dagen havde sagt, at de intet vidste om planerne.

Af redegørelsen fremgår det, at Dan Mark Ejendomme A/S i to omgange har været i kontakt med Odense Kommune. I første omgang trak ejendomsselskabet følehornene til sig, men den 12. juli vendte Dan Mark Ejendomme A/S tilbage med nye betingelser for en udlejning af Østerhøj til Udlændingestyrelsen.

− I lighed med den forrige henvendelse har Odense Kommune ikke indflydelse på indgåelse af lejemålet. Når det er sagt, synes jeg, at vi bør bidrage til løsningen i den akutte situation. Løsningen bør koordineres med vores øvrige integrationsindsats, hvor det er muligt, skriver Anker Boye bl.a. i redegøelsen.

Læs mere om sagen onsdag i Fyens Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Boligminister vil ikke røre ved slagtilbud til dømte beboere i Odense-ghetto

Fyn For abonnenter

Ingrid modtog sin diabetes-diagnose over telefonen: - Jeg fik at vide, at der lå en recept på serveren

Annonce