Annonce
Kultur

Anker Boye: Både Posten og Dexter fortsætter

Både det ombyggede Posten og lillebroren Dexter fortsætter, lovede Anker Boye, da der tirsdag eftermiddag var demonstration til fordel for spillestederne foran Odense Slot. Her trykkede kulturrådmanden hånd med John Hr. Hansen, der har stået bag en pressionsgruppe på Facebook til fordel for Posten.

Allerede inden dagens møde i Odense Kommunes By- & Kulturudvalg var begyndt, lovede rådmanden, at begge spillesteder har en fremtid

- Det har været et smerteligt forløb med megen negativ omtale, men opbakningen har været meget positiv fra både miljøet omkring Posten og Dexter. Derfor er det både mit håb og ønske, at vi nu vasker tavlen ren og lægger dette mørke kapitel bag os. Jeg er sikker på, at begge spillesteder fortsætter, siger Anker Boye (S), da han hilser på de mere end 30 fremmødte fra støttegruppen til fordel for Posten og Dexter, som har taget opstilling foran Slottet i Odense.

Støttegruppens mål er at påvirke medlemmerne af By- og Kulturudvalget, inden de på det lukkede møde tirsdag kl. 16 beslutter, hvordan Posten og Dexters fremtid ser ud.

- Jeg hører det som et klart løfte, og det glæder mig inderligt, at Anker Boye lover, at begge steder lever videre. Jeg havde frygtet, at man måske kun ville fortsætte med Posten. Så julen er i den grad reddet, jubler John Hr. Hansen, der tog initiativet til støttegruppen, som på blot to uger har fået mere end 1100 medlemmer.

- I behøver ikke at vente til mødet er færdigt. Jeg er sikker på, at vi sender en pressemeddelelse med godt nyt ud senere, siger Anker Boye og afbrydes af en aktionerende, der spontant råber:

- Jeg elsker jazz og blues!

En række borgere demonstrerede tirsdag eftermiddag til fordel for Posten, inden Odenses by- og kulturudvalg holdt møde om Postens fremtid. Blandt andre udvalgsmedlem Thomas Funding (i blå skjorte) hilste på demonstranterne inden mødet.
Både det ombyggede Posten og lillebroren Dexter fortsætter, lover Anker Boye.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Annonce