Annonce
Sport

Anfører-profilen Tenna Kappel takker af i Odense Q

29-årige Tenna Kappel Bendtsen har efter en lang karriere sagt farvel til fodboldspillet på topplan. Foto: Iver Tidemand/Odense Q.
Den 29-årige mejerist hos Arla spillede sin sidste kamp på topniveau mod Sundby for Odense Q.

FODBOLD: Da Odense Q i weekenden besejrede Sundby var det samtidig den 29-årige anfører Tenna Kappel Bendtsens sidste kamp. Mejeristen fra Arla i Taulov stopper karrieren.

Hun har spillet fem år i Odense Q og er noteret for 114 kampe og 41 mål for klubben. Hun kom egentlig til OB i 2014 og var med til dannelsen af Odense Q og har også spillet i Vildbjerg, Skovbakken og Viborg, hvor der også er blevet spillet førsteholdsfodbold i den bedste danske kvinderække.

Ud over en skov af U-landskampe er det også blevet til 5 A-landskampe med debut i Algarve Cup mod Japan for syv år siden.

Tenna Kappels karriere sluttede med en sejr på 3-0. Det var opløftende efter fire nederlag i træk.

Fra baglinjen sendte Nicoline Bæksted bolden indover efter 32 minutter til Kamilla Ørskov Jensen, der scorede sit Odense Q-mål nummer 51 til 1-0.

Taktisk var der også strammet op og der blev givet væsentlig færre chancer til Sundby. Odense Q havde dog ufattelig svært ved at få scoret et forløsende mål til 2-0, beretter Odense Q's skribent Frederik Hestbjerg.

Men et kvarter før tid modtog Fie Steenberg en flot aflevering fra Julie Jensen og Steenberg, lagde bolden af til Nicoline Bæksted, der hårdt og fladt scorede til 2-0.

Sundby satsede, men Sofia Hvidbak slukkede lyset med en tåhyler fire minutter før tid på fornyet forarbejde af Julie Jensen til 3-0.

Odense Q fik tre point  en solid start på kvindeliga-kvalifikationen. Odense Q er nummer et  i rækken på bedre målscore end AaB og AGF. Næste kamp i kvalifikationen er 17. april kl. 14, når rejsen går Aalborg Portland Park og et møde med AaB i et topopgør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Assens

Endnu en skole i Assens ramt af corona: - Man kan sætte syv-otte streger under, hvor vigtigt det er, at man isolerer sig

Erhverv For abonnenter

Iværksættermiljøet bobler over: - Jeg kan ikke drikke kaffe med alle

Erhverv

Succes-investor skal finde globale stjerneskud: Kommune hyrer privat iværksætterhjælp

Annonce