Annonce
Sport

Anfører kommer ikke tilbage på denne side af vinteren - Middelfart skal slås for overlevelse

Der var ikke noget smil at finde efter slutfløjtet hos den ellers altid positive Jens Letort, da Middelfart tørnede sammen med Skive IK. Foto: Line Fløe Poulsen
Middelfart har mødt alle 11 modstandere i 2. division, og det er stadig ikke blevet til en sejr. Håbet om at få kaptajn Lasse Thomsen tilbage er udsat.

FODBOLD: Middelfart forsøgte igen at hente point, men måtte endnu engang se sig slået, selvom holdet kom godt tilbage i anden halvleg.

Middelfart reducerede til 2-2, efter at have været bagud 0-2, men derefter mistede holdet igen kontrollen, og med en scoring fra Skives Mads Agger i 75. minut, var kampen afgjort.

Cheftræner Jens Letort lagde heller ikke fingrene imellem, da Sport Fyn snakkede med ham efter kampen:

Annonce

- Vi mangler kvalitet i både beslutninger og udførelse - helt ærligt så er det for ringe. Når man står i lort til halsen, skal man jo ikke dukke hovedet. Vi bliver nødt til at finde noget, som kan få os tilbage, og her håber vi blandt andet på at få nogle af de skadede spillere tilbage.

Og der er flere spillere, som Middelfart kan håbe på kommer tilbage inden længe - men holdets anfører Lasse Thomsen, som har været ude siden maj, ser ikke ud til at være tilbage som håbet.

Den 8. maj spillede Middelfart i Jammerbugt, og her pådrog den stærke defensive styrmand sig en skade i knæet, som efterfølgende blev opereret, men noget tyder på, at skaden ikke er opereret korrekt.

- Lasses skade i knæet er ikke blevet opereret ordentligt, så han skal scannes igen, og måske skal knæet også åbnes op igen, fortæller Jens Letort og forsætter:

- Det er vanvittig ærgerligt for holdet - Lasse er vores anfører og han kunne helt sikkert gøre noget godt for holdet, hvis han kunne komme tilbage, men det gør han nok ikke på den her side af vinteren.

Middelfart startede godt

I de første 20 minutter havde fynboerne godt fat i spillet, og bolden kom knap ned og røre Middelfarts banehalvdel - det var tydeligt at det var nogle tændte Middelfart spillere, som var løbet på banen.

Middelfart formåede at gøre det svært for gæsterne, som i flere situationer var nødt til at sende bolden langt ud af banen, for at fynboerne ikke kom til mål-chancer.

Blot som der var blevet råbt fra trænerbænken, at holdet skulle holde kontrollen, lavede Middelfart en fejl, som sendte bolden ud til indkast, hvorefter bolden blev kastet helt ind i feltet, så Skives Oliver Børsting snildt kunne sende bolden lige i ind i målet.

Ilden i fynboernes øjne blev slukket, som målscoren ændrede sig fra 0-0 til 0-1. Det var tydeligt for spillet i resten af første halvleg, for Middelfart mistede både farten og overtaget på spillet.

Annonce

Udligning

Da kampens anden halvleg gik i gang, blev det hurtigt endnu en nedtur for Middelfart, da Skive efter kun to minutter kunne sendte andet mål i kassen. Alligevel fandt hjemmeholdet et ekstra gear, som førte to scoringer med sig, med blot to minutters mellemrum.

Med en udligning skulle man tro, at holdet havde fundet det gear, som skulle til for at hente sejren, men Middelfart gik igen ned i gear og leverede lave afslutninger, som Skives forsvar uden problemer fik lukket ned for.

Mads Agger blev skiftet ind hos gæsterne, og det satte endnu mere fart i Skives spil, og kort efter indskiftningen kunne Agger sende bolden i målet til slutresultatet 2-3.

Annonce

En tredjedel af sæsonen

Med lørdagens kamp har Middelfart spillet en tredjedel af sæsonen og dermed mødt alle 11 hold i 2. division uden at hive en sejr i hus. Jens Letort er derfor heller ikke i tvivl om, hvad holdets vigtigste opgave er fremadrettet:

- Vi har mødt alle modstandere nu, så der er ikke andet for end at vaske tavlen rent og begynde på en frisk, og så skal vi i gang med at samle point, så vi undgår at rykke ned i 3. division.

Og hente point er der brug for og specielt en sejr, for holdet er mærket af at ligge sidst i 2. division.

- Spillerne er mærkede af, at vi ikke har fået en sejr. Vi skal allesammen, også trænerteamet, hjem og kigge os selv i øjnene, så vi kan starte på en frisk - der er alt for mange som begynder at pege fingre af hinanden på holdet, i stedet for selv at steppe op, og det går ikke, fortæller Jens Letort.

Kampen kort

Fodbold, 2. division

Middelfart-Skive IK 2-3 (0-1)

Mål: 0-1 Oliver Børsting (21), 0-2 Mostafa Maher Maarouf (47), 1-2 Jacob Dyrborg Linnet (50), 2-2 Andre Bjerregaard (52), 2-3 Mads Agger (75).

Middelfart: Casper Radza - Thomas Viggers (62: Peter Dahl Kristensen) - Martin Conley (86: Nicolai Frederiksen) - Jacob Dyrborg Linnet - Jonas Villemoes - Jonas Skytte - Andre Bjerregaard - Mathias Høgsholt - Marcus de Claville Berthelsen - Mads Jørgensen - Lester Rolland Hayes III (46: Matthias Præst Nielsen).

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen, Superligadommer (fremragende).

Kampens spiller: Martin Conley.

Tilskuere: 408.

Næste kamp: Søndag den 17. oktober klokken 13.00 på Gladsaxe Stadion mod AB.

Annonce
Odense

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Nyborg For abonnenter

Sygeplejerske fra Nyborg undrer sig over regeringens plan om nærhospital i hendes hjemby: - Det er helt malplaceret

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det begyndte med en legetøjsgravemaskine for tre år siden: Nu er firmaet på byggepladser i hele verden

Nordfyn For abonnenter

Daniella blev kørt ned - og folk kører stadig for stærkt: Bøderegn på ulykkesstrækning

Middelfart

Skeletter, skøre ansigter og vilde designs: Se alle læsernes græskarfotos fra årets uhyggeligste højtid her

Assens

Nu står det helt klart: Ingen kommunale kroner skal  investeres i porno, våben og olie

Faaborg-Midtfyn

Er det valgets største bommert? Han efterlyser bedre skoler, men hans valgplakat skæmmes af stavefejl

Navne For abonnenter

Hov, hvad er nu det for nogle sjove små skilte: Torben tager kampen op mod fartdjævlene

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Faaborg-Midtfyn

Assens

Michelle og Jonas har byens mest mærkværdige bil: - Så kan jeg da finde den, hvis folk stjæler den

Fyn

Går dit kryds til den rigtige fynbo? Tag testen og se, hvilken politiker der vil det samme som dig i din kommune

Nyborg

Ups! Uheld på køreteknisk anlæg: Elev-lastbil væltede om på siden

OB For abonnenter

Svært at se at noget bliver bedre: OB mangler at rykke sig bare en meter

Kerteminde

Grillos-Mike stopper på 'Hovedet': - Nogle gange er det jo ikke altid godt, når det går godt

Annonce