Annonce
Fyn

Andre turde ikke overhale: Skæv bilist slingrede tværs over Fyn

Politiet fik lørdag eftermiddag flere anmeldelser fra bilister på den Fynske Motorvej, som havde lagt mærke til en bil, der slingrede mellem vognbanerne i det østgående spor. Ved Langeskov lykkedes det politiet at standse bilister. Arkivfoto: Michael Bager.
Politiet fik flere henvendelser fra flere bekymrede trafikanter, da en narkopåvirket bilist lørdag eftermiddag brugte motorvejen i dens fulde bredde på vej over Fyn.
Annonce

Fyn: En 29-årig mand blev lørdag eftermiddag standset af en patrulje fra Fyns Politi og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand. Politiet standsede manden i det østgående spor på motorvejen ved Langeskov, og forinden havde han på sin vej tværs over Fyn afholdt flere bilister fra at overhale.

Klokken 13.51 fik politiet den første af flere henvendelser fra bekymrede trafikanter, som havde bemærket mandens kørsel på motorvejen. På det tidspunkt befandt han sig ved Nørre Aaby, og ifølge anmeldelserne til politiet kørte han på en måde, så flere ikke turde passere hans bil.

Manden slingrede ifølge politiets oplysninger mellem nødsporet og de øvrige vognbaner.

Da politiet fik standset den 29-årige københavner ved Langeskov, blev han testet med et narkometer, og det gav et positivt resultat. Derfor blev han sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med til en blodprøve, der skulle vise, hvad han havde indtaget. Fyns Politi har mandag endnu ikke fået svar på blodprøven.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce