Annonce
OB

Anders K. Jacobsen brød den gordiske knude

Anders K. Jacobsen driblede som her uden om en forsvarer et minut før tid og chippede bolden over målmanden til 1-1 i AC Horsens. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
OB's reserver var længe om at få scoret i Horsens til 1-1.

FODBOLD: OB's træner Henrik Hansen var ikke helt tilfreds, selv om Anders K. Jacobsen sikrede OB's reserver et point med sit mål til 1-1 på Casa Arena et minut før tid.

- At vi kreerer den mængde chancer mod en svær modstander, der forsvarede sig rigtig dybt, er alt i alt glædeligt. Den udfordring løste vi rigtig fint som kampen skred frem, så det er ærgerligt, at vi ikke fik lavet en pind mere, så vi kunne tage alle tre point med hjem. Det synes jeg, vores indsats havde fortjent, sagde Henrik Hansen bagefter til ob.dk.

AC Horsens bragte sig foran efter et kvarter efter en dødbold, hvor Sayouba Mandé i OB-målet mente, at der blev begået en forseelse mod ham, inden Horsens U17-angriber Alem Sabic sparkede returen ind via overliggeren. Dommeren var af en anden opfattelse.

OB dominerede kampen både før og efter pausen, men de store chancer blev ikke omsat. Anders K. Jacobsen var tæt på, da han sparkede bolden på stolpen efter pausen, men et minut før tid blev bolden spillet dybt. En OB-spiller lod bolden køre gennem sine ben, så Anders K. Jacobsen kom alene med en forsvarspiller, som han afdriblede, inden han chippede bolden over målmanden til 1-1.

Ramon Leeuwin spillede hele kampen, fordi han har karantæne på Superliga-holdet på søndag og de to U19-stoppere Daniel Obbekjær og Christian Vestergaard fik masser af spilletid, fordi OB's Superliga-hold er ved at løbe tør for forsvarsspillere.

Efter de første tre kampe i efterårets reserveliga er OB fortsat ubesejret

OB’s holdopstilling: Sayouba Mandé – Jonathan Harboe (36. Anders Klynge), Ramon Leeuwin, Daniel Obbekjær, Kingsley Madu (Jonas Skytte, 45.) - Julius Eskesen, Mathias Greve, Moses Opondo - Anders K. Jacobsen, Max Fenger (Christian Vestergaard, 45.), Mikkel Hyllegaard (Rasmus Nissen, 68.)

HØR PODCASTEN ABILDTRUP & RASMUSSEN PÅ FYENS.DK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Odense

Thomsens 41 år med lokalhistorie

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce