Annonce
Sport

Anders Antonsen knuser israeler i French Open

Christophe Petit Tesson/Ritzau Scanpix
Anders Antonsen og Viktor Axelsen er videre i Paris, mens Jan Ø. Jørgensen og Rasmus Gemke er færdige.

Danmarks bedst rangerede badmintonspiller, aarhusianeren Anders Antonsen, er i overlegen stil klar til anden runde af World Tour-turneringen French Open i Paris.

Onsdag tog han hul på turneringen, og i løbet af 35 minutter havde han nedkæmpet israeleren Misha Zilberman med 21-10, 21-8.

Fjerdeseedede Antonsen var på intet tidspunkt bagud i opgøret mod verdensranglistens nummer 46, som den danske VM-sølvvinder besejrede for tredje gang i karrieren i lige så mange kampe.

I anden runde venter japaneren Kenta Nishimoto, der ligger nummer 13 i verden.

Med den indledende sejr gjorde 22-årige Antonsen landsmanden Hans-Kristian Vittinghus kunsten efter. Vittinghus vandt mandag i første runde.

Senere onsdag spillede Viktor Axelsen sig også videre med en sejr på 21-9, 21-6 over franske Thomas Rouxel.

Derimod er Jan Ø. Jørgensen ude af turneringen efter et nederlag i to sæt til sjetteseedede Jonatan Christie. Indoneseren vandt 21-15, 21-16.

Rasmus Gemke er også færdig i Paris efter et nederlag på 14-21, 12-21 til den regerende olympiske mester, kineseren Chen Long.

I damesingle spillede Line Kjærsfeldt sig videre med en sejr i tre sæt over japaneren Aya Ohori. Trods et forspring på otte point undervejs var Kjærsfeldt tæt på at smide sejren i sidste sæt.

To danske doubler er også videre i turneringen. Kim Astrup og Anders Skaarup slog et stærkt japansk par i herredouble, mens Alexandra Bøje og Mathias Christiansen avancerede i mixeddouble mod to indonesere.

French Open er en Super 750 på World Touren. Den rangerer dermed på niveau med eksempelvis Denmark Open, der også er niveauet under World Tourens tre største turneringer samt sæsonfinalen.

Jan Ø. Jørgensen er den seneste danske vinder af turneringen i herresingle. Han besejrede i 2013 Kenichi Tago i finalen. I både 2014 og 2016 vandt den nu opløste herredoublekonstellation med Mathias Boe og Carsten Mogensen turneringen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce