Annonce
Nordfyn

Anbefaling om mere hjemmearbejde: Den daglige drift i kommunen bliver ikke ramt

- Den daglige drift bliver ikke berørt af den aktuelle anbefaling om at arbejde mere hjemmefra, siger kommunaldirektør i Nordfyns Kommune, Morten V. Pedersen. Foto: Nordfyns Kommune
Det er op til den enkelte leder i Nordfyns Kommune at vurdere, om det er hensigtsmæssigt, at ansatte arbejder hjemmefra.
Annonce

Nordfyn: De nordfynboer, der er i kontakt med kommunale medarbejdere på den ene eller den anden måde, skulle ikke komme til at mærke, at statsminister Mette Frederiksen i fredags anbefalede, at flere i de kommende to uger skal arbejde hjemmefra, hvis det er muligt og hensigtsmæssigt.

- Vi følger anbefalingen, men det vil ikke komme til at berøre den daglige drift, og vi tømmer ikke rådhusene, siger kommunaldirektør Morten V. Pedersen efter et møde i krisestaben mandag middag.


Vi arbejder meget fleksibelt, men opgaverne bliver løst, og det skal ikke gå ud over produktiviteten.

Morten V. Pedersen, kommunaldirektør i Nordfyns Kommune


Det bliver op til den enkelte leder at afgøre, om det er hensigtsmæssigt, at ansatte arbejder hjemmefra, og det kan for eksempel også betyde, at en medarbejder kører på tilsynsbesøg hjemmefra i stedet for at møde på arbejdspladsen først.

- Vi arbejder meget fleksibelt, men opgaverne bliver løst, og det skal ikke gå ud over produktiviteten, siger kommunaldirektøren.

Annonce

Farvel til julefrokost

Derudover fortsætter kommunens medarbejdere med de gode corona-vaner med at holde afstand, vaske og spritte hænder og så vidt muligt holde virtuelle møder. Og desuden tager man højde for, at hvis der er et begrænset antal medarbejdere med samme kompetencer, så skal de ikke sidde for tæt sammen, så de risikerer at smitte hinanden, hvis en af dem skulle blive corona-smittet.

Mens arbejdsdagen altså fortsætter nogenlunde normalt for kommunens ansatte, er der ikke noget, der hedder sociale arrangementer. Således er årets julefrokost aflyst.

Den seneste opdatering fra Statens Serum Institut fra mandag eftermiddag klokken 14 viser, at der i de seneste syv dage har været syv nye tilfælde af Covid-19 i Nordfyns Kommune. Det giver en incidens (antallet af smittede per 100.000 indbyggere) på 24.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce