Annonce
Sport

Analyse: Svendsens første halve time var alt man kunne have håbet

OB's Sander Svendsen fejrer et af målene sammen med Troels Kløve, der reelt afgjorde kampen til 3-1 med en selvsikker scoring. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Sander Svendsen fik sin OB-debut mod Lyngby, og kampen havde stort set alt, hvad OB-fans og Sander Svendsen kunne have drømt om fra debuten.
FODBOLD: Alle fodboldspillere - måske med undtagelse af målmand - drømmer om at score i deres debut for et hold. De fleste tænker nok ikke meget over at score mere end én gang i sin debut, men det var præcis, hvad Sander Svendsen gjorde. - Det var jo en drøm. Man drømmer altid om at komme til at score i sin debut, så at gøre det her i Odense for OB var fantastisk, siger Sander Svendsen. Den unge nordmand havde sin første træning i Ådalen i onsdags, efter at være landet i Danmark tirsdag. Der blev talt i krogene om en mulig debut til Svendsen i dag, men de færreste havde nok gættet, at han på den halve times tid, han fik på banen, skulle sparke to bolde i nettet. De første minutter han fik på banen var forholdsvis anonyme. Han kom ind på et tidspunkt, hvor OB virkede lidt rådvilde. OB havde leveret en flot start på kampen, men lavede en enkelt fejl, der endte med at koste dem. Det virkede til at ryste OB lidt, og den aggressivitet holdet havde vist, blev erstattet af ubeslutsomhed.
Annonce
OBs debutant Sander Svendsen fejrer det første af sine to mål mod Lyngby. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Ikke endimensionel

Den ubeslutsomhed viste sig blandt andet i, at angrebene til tider var lidt halvhjertede, hvilket naturligvis gør betingelserne sværere for en angriber. Derfor sås man ikke voldsomt meget til Svendsen de første minutter. Lidt efter lidt kom spillet dog. Svendsen fik sat noget fart i kampen for OB. - Det har været en god start i klubben. Jeg tror vist, at jeg har fået styr på alle navnene nu, siger Sander Svendsen. Han viste sine afslutningsfærdigheder ved at score to gange. På det første mål sendte han selv bolden ud på kanten til Jacob Barrett, der fluks sendte den tilbage til Svendsen, der i mellemtiden var løbet ind i feltet. Men Svendsen viste også noget overblik i løbet af sine 30 minutter. Både på målet, men også på andre chancer viste han, at han ikke nødvendigvis er en endimensionel spiller, der kun kan afslutte. - Det var nemt at spille for Bashkim Kadrii. Allerede i træningen kunne jeg mærke, at vi har en god fornemmelse for hinanden spil, og han ser med det samme, hvor man rykker hen. jeg tror det kan blive godt, sagde nordmanden, som allerede har fået en lejlighed i Odense.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce