Annonce
Sydfyn

Amy og Erling mødte hinanden gennem dansen

Amy og Erling Larsen, 75, så Verdensballetten søndag eftermiddag. Amy er selv tidligere balletdanser og de har begge gået til sportsdans, hvor de også mødte hinanden. Foto: Linea Andersen
75-årige Erling og Amy Larsen havde købt billet til Verdensballetten på Broholm Gods søndag eftermiddag. Med en fortid som ballerina og sportsdanser har de to har nemlig en særlig kærlighed til dansen.

Broholm: I de kontrastfulde sommerdunjakker i henholdsvis rød og blå er Amy og Erling Larsen næsten ikke til at lade være med at få øje på. Med imødekommende øjne og milde smil tør man ikke andet, end at gå hen og snakke med dem.

Hvorfor har I købt billet til Verdensballetten i dag?

- Jamen, jeg har selv danset ballet før i tiden. Jeg har danset ballet i 20 år, svarer Amy Larsen, og nysgerrigheden er vakt.

Amy Larsen, der i dag er 75 år, har været balletdanser i Odense, og har selv danset den berømte solo, som også blev fremvist på scenen på Broholm Gods i Verdensballetten søndag eftermiddag.

- Jeg dansede den hvide svane, siger Amy Larsen med reference til balletten "Svanesøen" og soloen på Broholms scene "Den døende svane".

Ægtemanden tilføjer.

- Du har da stadig det hvide fjerbånd til hovedet derhjemme, ligesom det hende danseren på scenen også havde på, siger Erling Larsen.

Annonce

Bringer minder

De to har set Verdensballetten flere gange. Blandt andet i Skagen.

- Vi følger den, og kører gerne langt for at se Verdensballetten, forklarer odenseanske Amy Larsen og tilføjer, at hun er vild med kombinationen af dans og musik.

Men det er ikke kun balletten Amy Larsen har stiftet bekendtskab med. Amy og Erling mødte nemlig hinanden gennem sportsdans.

- Det er ved at være mange år siden, siger Erling Larsen, hvortil Amy griner.

Så det at komme og se Verdensballetten vækker på mange måder minder hos jer?

- Ja, i den grad, svarer Amy.

- Vi holder så meget af dans, og jeg især af balletten. Det er på mange måder en del af os, afslutter Amy Larsen inden de to fortsætter pausen langs Broholms voldgrav.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

OB

Kadrii: Det er bedre nu

Faaborg-Midtfyn

Grøn fynsk biogas-gigant kører selv på sort diesel: - Afgifterne på biogas-brændstof er for høje

Annonce