Annonce
112

Amok i trafikken: Mand kræves fængslet efter slagsmål i kryds

Der var masser af politi på gerningsstedet, da to mænd mandag aften var faret på hinanden i et kryds i Odense. Tirsdag fremstilles den ene mand i grundlovsforhør. Sigtet for grov vold. Foto: Localeyes
Klokken 11.30 tirsdag fremstilles en mand i grundlovsforhør. Han er sigtet for grov vold efter batalje i kryds i Odense mandag aften, hvor mand blev stukket med skarp genstand.

En mand i 50'erne risikerer senere i dag at blive smidt i fængsel efter en batalje i trafikken i Odense mandag aften.

Manden fremstilles tirsdag klokken 11.30 i grundlovsforhør ved retten i Odense. Ifølge anklagemyndigheden ved Fyns Politi bliver han under retsmødet sigtet for grov vold.

Den sigtede var mandag aften den ene part i en voldsom episode, som fandt sted i krydset Rugårdsvej og Åløkke Alle i Odense mandag aften.

Det var ifølge Fyns Politi en tændt tågebaglygte og blink med forlygter, der fik de to mænd til at fare i flæsket på hinanden.

Mændene, der begge er sidst i 50'erne, blev så hidsige på hinanden og hinandens lygter, at de kom op at slås - ikke kun med de bare næver.

Slagsmålet blev anmeldt af en person, som så de to mænd stå midt i krydset og slås, ifølge politiet på grund af uoverensstemmelser i trafikken.

- Den ene mand falder lidt ned og bløder, og han fortæller, at han er ramt af noget i siden. Der bliver rekvireret en ambulance, og han bliver kørt på sygehuset, og han er uden for livsfare, fortalte vagtchefen ved Fyns Politi mandag aften til Fyens.dk.

Fyens.dk er til stede under tirsdagens grundlovsforhør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce