Annonce
Middelfart

Amerikanske verdensstjerner udskyder deres fynske besøg et år igen: Aerosmith spiller først i Middelfart næste år

Areosmith skulle oprindelig have spillet under Lillebæltsbroen i 2020. På grund af coronaen blev koncerten udskudt til den 17. juni i år. Den frygtede sygdom er nu årsag til, at koncerten atter flyttes, nemlig til 16.  juni 2022. Foto: Zack Whitford
Coronaen stikker en ny kæp i hjulet for Middelfarts koncertarrangører.

Middelfart: Stoltheden var tydelig hos de lokale brorockere, da de under præsentationen af programmet for Rock Under Broen 2021 havde en overraskelse med i ærmet, nemlig en koncert med Aerosmith. Koncerten endte dog med ligesom Rock Under Broen at blive udskudt et år.

Men nu stikker coronaen igen en kæp i hjulene for de amerikanske verdensstjerner og Middelfarts ihærdige koncertarrangører. Og koncerten udskydes et år igen, denne gang til 16. juni 2022.

Årsagen er, at de store, internationale navne sjældent kun giver en enkelt koncert, men oftest er på en længere turné. På grund af coronasituationen rundt omkring i Europa kan de ikke afvikle deres program i år og har måttet udskyde deres musikalske rundrejse i Europa til 2022.

-Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi er glade for, at de ikke aflyser helt men i stedet lover at være klar i 2022, siger Rock Under Broens formand Bent Frandsen.

Han fortæller, at 15.000 af de i alt 20.000 billetter til Aerosmith’s koncert i Middelfart er solgt. De bliver alle kontaktet af enten Billet.dk eller Ticketmaster.dk med et tilbud om at få deres penge retur. De kan også vælge at sætte dem til salg på Rock Under Broens hjemmeside til andre, der gerne vil opleve koncerten næste år.

Bent Frandsen opfordrer dog folk til at beholde deres billetter.

-For jeg er sikker på, at det bliver en hamrende god koncert, siger Bent Frandsen.

Kun godt 400 valgte, ifølge rockformanden, at få deres penge retur, da koncerten blev flyttet første gang, og han tror, at niveauet bliver det samme denne gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce