Annonce
Nyborg

Ambassadør på fransk visit forud for Tour de France på Fyn

Frankrigs ambassadør i Danmark, Caroline Ferrari, fik hele historien om middelalderen, slottet og danehof, da hun torsdag eftermiddag aflagde visit på rådhuset i Nyborg. Anledningen til besøget var i øvrigt Tour de France 2021. Foto: Kasper Riggelsen.
Tour de France kan være med til at bringe en bid af Frankrig til målbyen Nyborg, sagde Frankrigs ambassadør Caroline Ferrari, da hun besøgte byen torsdag.
Annonce

Nyborg: Nyborg Rådhus duftede en lille smule af Frankrig og cykelløb, da borgmester Kenneth Muhs torsdag fik besøg af Caroline Ferrari, den franske ambassadør i Danmark.

Ambassadøren er på vej rundt for at besøge alle de danske byer, der skal lægge asfalt til enten sart eller mål i Tour de France 2021, der starter med tre etaper i Danmark, inden cykelkaravanen vender tilbage til Frankrig.

- Tour de France er en mulighed for at bringe en lille smule af Frankrig til Nyborg, og jeg tror det kan være med til at styrke båndene mellem de to lande. Folk til folk, sagde Caroline Ferrari blandt andet efter mødet med borgmesteren og Tue Kempf, der står i spidsen for Nyborgs forberedelser til den store begivenhed i juli 2021.

- Det virker, som om folk i Nyborg er positive og glade for at Tour de France kommer til byen. Og jeg tror også, der kommer mange franske tilskuere. Det bliver en spændende etape, og det er nemt at komme til Nyborg fra København - for det bliver jo nok ikke så nemt at finde steder at overnatte i Nyborg den dag, sagde ambassadøren, der havde fået at vide, at alle hotelværelser i byen er udsolgt i dagene omkring den 3. juli 2021.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce