Annonce
Sport

Amandas sønner stoppet på vej mod den røde hær - topkampen i Fynsserien hos B1909 er aflyst

B1909's tilhængere, der er kendt for at være både meget trofaste og li'enskabelige, må stadig se langt efter at kunne følge deres yndlinge hjemme på Gillestedvej. Her ses en nier-fan i en pokalkamp mod BK Vestfyn. Foto: Kim Rune

FODBOLD: Der var set frem med stor spænding og forventning i B1909-lejren- og det samme gjaldt i Kerteminde - før weekenden, for begge hold ligger i toppen af Fynsserien.

Men nu er kampen aflyst på grund af situationen i Vollsmose med den meget omtalte virus, og det var noget af en nedtur for begge klubber, der i disse tider havde glædet sig ekstra til kampen.

Der er kun én oprykningsplads fra Fynsserien til Danmarksserien, og selv om nierne længe har ligget øverst, lurer et par andre hold i de røde hæle - nemlig Kerteminde og Dalums andethold.

Annonce

B1909 har 30 points for 12 kampe ud af de i alt 26 og står dermed foran et mammut-program i foråret, mens Kerteminde har 28 points for samme antal kampe - og mens B1909 har imponerende 40-5 i målscore, står Kerteminde trods alt med flotte 40-13, så det er ikke umuligt at udligne lige det aspekt.

På tredjepladsen ligger Dalums andethold, som kan få gavn af den store oprustning - også i bredden - som Dalum har foretaget efter nytår i jagten på at bevare førsteholdets position i 2. division, men omvendt kan skader og karantæner og belastning i den division som bekendt influere på reservernes slagstyrke.

Kerteminde lagde pres på B1909, da holdet i midtugen slog lokalrivalen Fjordager ude med 1-0.

Der har altid været et specielt forhold mellem B1909 og Kerteminde, og dengang nierne var stadig var et storhold i dansk fodbold, havde de røde et stort antal tilhængere fra Kerteminde og det østfynske, og den tidligere landsholdsmålmand Bent Hansen med tilnavnet "Buller" var en kendt Kerteminde-bo.

Lørdagens kamp mellem B1909 og Kerteminde ville naturligvis være blevet spillet uden tilskuere, og nu kan nierne i det mindste håbe på, at kampen kan blive fastlagt på et tidspunkt, hvor der måske kan lukkes en del tilskuere ind?

Dalums andethold spiller søndag klokken 11.00 hjemme mod Svendborgs-reserver, og det er hensigten at spille på selve Dalum Stadion - og ikke på kunstgræsbanen. Men der må så stadig ikke lukkes tilskuere ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce