Annonce
Nordfyn

To har mistet livet i alvorlig ulykke: Politiet søger vidner

Foto: Thomas Gregersen
En person befinder sig i kritisk tilstand, mens to andre er blevet dræbt i ulykken.

Bogense: En færdselsulykke uden for Bogense har søndag aften kostet to mennesker livet og efterladt en person i kritisk tilstand.

Det oplyser Fyns Politi på twitter klokken 23.05.

Ulykken er sket tidligere på aftenen i krydset ved Assensvej og Odensevej lidt udenfor Bogense.

Annonce

Ifølge avisens reporter på stedet søgte politiet efterfølgende efter føreren af den ene involverede bil ved hjælp af hunde. Hvorfor politiet leder efter bilisten, og hvad der har forårsaget ulykken, vides dog ikke på dette tidspunkt.

Der var et massivt opbud af reddere og politi på ulykkesstedet, ligesom det lokale beredskab også var tilkaldt for at opretholde afspærringen af Odensevej.

Fyns Politi vil gerne i kontakt med vidner til hændelsen og kan kontaktes på telefon 114. Politiet har i øjeblikket ikke flere oplysninger i sagen, fremgår det af tweetet.

Fyns Politi oplyser mandag morgen til Ekstra Bladet, at de dræbte er en mand og en kvinde. Den kvæstede person er en kvinde. De tre sad i samme bil, og deres pårørende er underrettet.

- Det er formentlig foregået ved, at den ene bil har kørt stærkere end den anden og er kørt op i den forankørende bil, siger vagtchef hos Fyns Politi Torben Jakobsen til Ekstra Bladet.

Foto: Thomas Gregersen
Foto: Thomas Gregersen
Foto: Thomas Gregersen
Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce