Annonce
Indland

Alternativet: - Enøjet og uden fordele for Fyn

Nikolaj Amstrup er fra Svendborg og stiller op for Alternativet. Han er i øjeblikket vikar i Folketinget for Roger Matthisen.

Nikolaj Amstrup, fynsk folketingskandidat for Alternativet, har intet godt at sige om nedsættelse af brotaksten og det tredje spor på E20

- Det er som at juble i en ostklokke, mens det hele går galt udenfor.

Nikolaj Amstrup, fynske folketingskandidat for Alternativet og nuværende vikar i Folketinget, har intet positivt at sige om hverken nedsættelse af brotaksten på Storebælt eller det fuldt udbyggede tredje spor på den fynske motorvej.

Broafgiften og det tredje spor indgår i det trafikforlig, som regeringen og DF indgik torsdag, men selv om Nikolaj Amstrup er fynsk, ser han ingen fordele for Fyn.

- Jeg er godt klar over, at der er mange, der har lobbyet for det i lang tid, men det er enøjet at juble over de her små ting, siger Amstrup.

Han mener, at man helt forsømmer at kigge på det, der overordnet skaber problemerne og flytter dem i stedet for at gøre noget ved kernen.

- Vi får et tredje spor på en begrænset del af motorvejen over Fyn, og det flytter bare flaskehalsproblemerne. Vi gør ikke noget ved selve trængselsproblemerne. Samtidigt sætter regeringen og DF taksterne på Storebælt ned, så i stedet for at bruge taksterne til som håndtag til at regulere, så sætter man dem ned for alle personbiler på alle tidspunkter. Det havde været bedre f.eks at målrette takstnedsættelsen til tidspunkter lige uden for myldretiden for at sprede trafikken. Eller at give rabatter til biler, der er fyldt. Det kan lade sig gøre med den kamerateknik, der er i dag, lyder det fra den fynske folketingskandidat.

Nikolaj Amstrup er i øjeblikket vikar i Folketinget for Roger Matthisen.

Trafikforliget mellem DF og regeringen betyder blandt andet, at E20 får et tredje spor, men det ser Alternativet ingen grund til at juble over.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce