Annoncørbetalt indhold

Alternative måder at lave te på

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvordan laver man typisk te? Med en fin lille pose, og så dyppet ned i noget friskkogt vand. Det er en ret simpel proces, som er hurtig og nem at gå i gang med. Men hvis man tør tænke lidt ud af boksen, så kan man opnå langt mere velsmagende oplevelser med te.

For skal te virkelig udelukkende drikkes varmt? Og skal man absolut bruge kedelige varianter som grøn eller sort te? Svaret er et klart nej, og det vil vi uddybe i denne artikel.

Annonce


Bubble Tea – Kold te med et twist

Hvis du leder efter en rigtig alternativ måde at lave te på, så burde du kigge lidt på Bubble Tea. Bubbel Tea er en lækker og sød taiwanesisk version af te, som blev opfundet i 80’erne. Teen blev massivt populær i Taiwan og spredte sig også dernæst til USA og oplevede succes. Nu kan man endda bestille en omgang Bubble Tea på store internationale butikskæder som Starbucks.

Hvad er det så, der er specielt ved Bubble Tea? For det første, så drikker man Bubble Tea som en kold drik og ikke varmt. Og for det andet, så er det inklusionen af boba- eller tapiokaperler. Disse perler er sprængfyldte med lækker smag, som blander sig sammen med den søde te. Når perlerne har været i teen længe nok, så får de en blød og lækker konsistens, og så kan man spise dem bagefter.

Hvordan laver man så Bubble Tea? Det er ret simpelt, faktisk. Man skal blot bruge vand, sukker, sirup, te og frisk mælk eller mælkepulver. Om du bruger frisk mælk eller mælkepulver er lidt ligegyldigt for smagens vedkommende, men det kan have en stor påvirkning på konsistensen afhængigt af, hvad man vælger. Kog vandet og hæld teposerne i, og så søder du det til med sukker. Dernæst koger du noget nyt vand, som du kan koge perlerne i. Når perlerne begynder at flyde, er de klar. Så dræner du blot vandet fra perlerne og skylder dem i koldt vand. Tag nogle glas, fyld dem isterninger, sirup og mælk/mælkepulver og bland teen grundigt i.


En lækker kamillete? Det er muligt!

Kamillete har de fleste af os prøvet at få op til flere gange, når vi har været syge som børn eller voksne. Teen i sig selv er fantastisk til at kurere influenza og forkølelse, men det er bare ikke en velsmagende te. Kan man gøre noget, for at pifte den lidt op? Svaret er ja!

Kamillete er en nem type te at tilføje alverdens ting til. Hvis du er træt af den harske smag, så overvej følgende råd til at lave teen med: 2-3 tsk. Sukker, saften fra to skiver frisk citron og en skefuld honning. Med disse ingredienser gør du teen langt sødere og mere velsmagende, og med tilføjelse af citron sørger du også for, at den lindrende effekt i teen er stærkere og mere effektiv.

Ingredienserne er typisk nogle, langt de fleste af os har liggende derhjemme, og er derfor en nem og billig løsning til at pifte en ellers kedelig te op.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.