Annonce
Faaborg-Midtfyn

Alternativ behandler: - Det er en gave at kunne hjælpe andre videre i livet

59-årige Vibeke H. Poulsen har sin klinik "Livsstjernen" på Rudmevej 40 i Herringe. Klinikken ligger i bunden af haven til huset, hvor hun bor med sin mand Benny Poulsen. Foto: Nanna Lørup Buch
16. april kan Vibeke H. Poulsen fejre 20-års jubilæum med sin klinik "Livsstjernen", på Rudmevej 40 i Herringe, hvor hun behandler, healer, hypnotiserer, håndlæser og afholder klang-meditationer.

Herringe: 59-årige Vibeke H. Poulsen har altid vidst, at hun kunne se og høre noget, der ikke var fysisk til stede - som helt ung, var det dog ikke den gave, det er i dag.

- Jeg har altid vidst, at jeg kunne se eller fornemme noget - også inden, andre vidste det. Men den gang kunne jeg heldigvis pakke det væk - det var ikke sjovt at være så ung og så være så åben og kunne se ting, andre ikke kunne, for jeg kunne ikke tale med nogen om det. Der var ikke nogen, der troede på mig, så jeg holdt det inde i mig selv og følte mig anderledes, speciel, forkert og ensom, siger Vibeke H. Poulsen, der er født og opvokset i København.

I 1991 flyttede hun til Herringe med sin mand, og en særlig oplevelse gjorde, at Vibeke H. Poulsen turde åbne op for sin forbindelse til det alternative igen.

- Da jeg kom til Fyn, var min svigermor ved at dø, og der var jeg i kontakt med hende. De ringede fra sygehuset og sagde, at vi skulle skynde os derhen for at nå at kunne se hende, for hun var ved at dø - men så kom jeg i kontakt med hende, og hun fortalte mig, at vi bare skulle tage det roligt, der var masser af tid. Så det gjorde vi, og hun døde lige efter, vi kom derhen, siger hun.

Annonce

Jeg synes, det er fantastisk at kunne fejre 20-års jubilæum. Tiden er fløjet afsted. Mange af dem, der var med helt fra starten, kommer her stadig.

Vibeke H. Poulsen

Man skal pleje sit indre

Siden da, har Vibeke H. Poulsen haft masser af kontakt til den alternative verden og 16. april kan hun fejre 20-års jubilæum med sin klinik "Livsstjernen", på Rudmevej 40 i Herringe, hvor hun behandler, healer, hypnotiserer, håndlæser og afholder klang-meditationer.

- Jeg synes, det er fantastisk at kunne fejre 20-års jubilæum. Tiden er fløjet afsted. Mange af dem, der var med helt fra starten, kommer her stadig, siger hun og tilføjer:

- Jeg hjælper mange mennesker, der kommer her, fordi de har udfordringer i livet. Jeg hjælper og vejleder dem i den problematik, de står i - det kan for eksempel være stress eller følger efter en hjerneskade - forskellige problematikker enten privat eller arbejdsrelateret. Jeg hjælper folk videre. Jeg kan tydeligt se dem give slip på nogle gamle uhensigtsmæssige mønstre og komme videre i deres liv.

Vibeke H. Poulsen får selv meget ud af at hjælpe folk.

- Jeg bliver selv ladet op af at behandle andre. Hver gang jeg hjælper en på vej, bliver jeg glad og ydmyg. Det er en gave at kunne hjælpe andre videre i livet. Jeg ved, at jeg kan gøre en forskel, siger hun.

Vibeke H. Poulsen oplever, at flere og flere kommer fast hos hende.

- Det er lige så vigtigt, som at gå til frisør. Jeg oplever folk, der siger; ”gud, jeg skal gøre det her fast”. Det er lige så vigtigt at pleje sit indre som sit ydre - de kommer her fast og får plejet deres indre, får tømt hovedet. Nogle får også tømt den tunge rygsæk, de har båret rundt på lige siden deres barndom, siger hun.

Vibeke H. Poulsen fejrer jubilæet i klinikken den 16. april, hvor døren vil være åben mellem klokken 14-18 til et glas, og der vil også være gode jubilæumstilbud, som man kan se på hendes hjemmeside: www.livsstjernen.dk.

Vibeke H. Poulsen

Vibeke H. Poulsen er 59 år.

Født og opvokset i København, og flyttede til Herringe i 1991 sammen med sin mand, Benny Poulsen.

Hun er uddannet pædagog i 1982.

Vibeke H. Poulsen har arbejdet som pædagog på deltid i et aflastningstilbud på Midtfyn siden 1991.

Hun er uddannet som clairvoyant-vejleder i København i 1997, og har efterfølgende taget en masse kurser og uddannelse indenfor alternativ behandling.

16. april fejrer hun 20-års jubilæum med sin klinik "Livsstjernen".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];