Annonce
Svendborg

Alt er muligt på Hotel Svendborg

Pauser og netvær foregik i Hotel Svendborgs atriumgård, som til lejligheden blandt andet var blevet indhyldet i papir. Foto: Cosmin Cirstea.
Da Destination Fyn for nyligt afholdte konferencen Rethink Tourism fik værten, Hotel Svendborg, det i den grad at føle, da der blev vendt op og ned på hotellets atriumgård. Og sådan noget gør Hotel Svendborg gerne, for det er et konferencehotel, hvor alle ønsker gerne skal være mulige at efterkomme.

SVENDBORG. Under sloganet "Dare to be different" (vov at være anderledes, red.) rykkede den fynske turismeklynge Destination Fyn i sidste uge ind med konferencen Rethink Tourism og forvandlede Hotel Svendborgs atriumgård til et slaraffenland af gøglere, cirkusartister, en enkelt dj og en hel del graffiti.

Cirkus og gøglere stod Dynamo Workspace, som er et arbejdsrum for nycirkus og ny scenekunst, for, mens Hotel Svendborg sørgede for de rette rammer, og det gør de gerne, fortæller hotel- og konferencechef Lise Bisgaard Madsen.

- Vi synes, det her var et godt projekt, så det hoppede vi selvfølgelig med på. Som udgangspunkt går vi anderledes til tingene, og det gør vi, fordi vi gerne vil skille os ud i et marked, hvor vi allesammen ligner hinanden. For os er det vigtigt at følge med og gøre det, gæsterne efterspørger, og det kan man jo ved at tilbyde nogle rammer, hvor alt er muligt.

- Jo mere fleksible, vi er, jo flere har lyst til at bruge vores rammer. Vi kan jo ikke sige, vi ikke vil være med til gøre de ting, vores gæster efterspørger, for så lukker vi os selv ude og begrænser vores salg, siger Lise Bisgaard Madsen.

Annonce
Cirkusartister fra Dynamo Workspace i Odense stod for underholdingen i atriumgården. Foto: Cosmin Cirstea

Alt er muligt

Det er nemlig vigtigt at kunne tilbyde rammerne til snart sagt hvad som helst i en konkurrencepræget konferenceverden, hvor kunderne tit kigger efter hoteller, der ligger tættest på motorvejen, fortæller Lise Bisgaard Madsen:

- Man kigger på danmarkskortet og tænker, at man helst vil være tæt på motorvejen, og så vælger man derfra. Men vi bliver netop valgt fordi vores gæster bestemmer, hvordan de gerne vil have det. Vi er meget fleksible og lytter til deres ønsker og kommer med input til hvordan, vi kan være med til at skabe lige præcis den konference, de gerne vil have.

- Heldigvis har vi mange gæster, der har haft nogle rigtigt gode oplevelser hos os, og de går videre og fortæller om den gode oplevelse, de har haft hos os og vores "alt er muligt"-tankegang. Det er i hvert fald det, vi tænker, når vi møder vores gæster og skaber de rammer, der gør, at de kan performe og kan komme af med deres budskab, siger Lise Bisgaard Madsen.

Vær tidligt ude

Man skal til gengæld være tidligt ude, hvis man vil have de rigtige datoer.

- Oftest er vi i gang to år før. Og det skal man jo, hvis man vil have de rigtige datoer og de rigtige dage på ugen. Det er jo heldigvis fordi, vi har mange gæster, der vælger os igen og igen, og når de går ud af døren, er det bedste, der kan ske, at de kommer og siger: Vi vil godt lige kigge på en dato. Så ved vi, vi har gjort vores job godt, fortæller Lise Bisgaard Madsen.

Dj'en sørgede for feriestemning til rethink Tourism-konferencen, hvor sloganet var "Dare to be different". Foto: Cosmin Cirstea.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Bøder i nøglesagen: Fint, at bøllerne stoppes

Vores demokratiske institutioner skal ikke overgive sig til pøbelvældet. Derfor er det udmærket, at to unge mænd fra Socialistisk Ungdomsfront har fået tilsendt bødeforlæg på flere tusinde kroner, fordi de tidligere på året forstyrrede et byrådsmøde i Odense ved at kaste 1000 stykker papir ned i byrådssalen. Bødestraffen betyder ikke, at de to unge mænd nu har fået mundkurv på eller ikke længere må udøve deres demokratiske ret. Tværtimod: De to må aktionere lige så meget, de har lyst til. De må indkalde til demonstrationer på Flakhaven, de må holde taler, de må svinge med faner og bannere og i det hele taget gøre alt det, de finder politisk rigtigt. Så længe de overholder de demokratiske spilleregler og ikke afbryder en demokratisk valgt forsamling. Byrådsmedlemmerne sidder som bekendt i Odense Byråd, fordi de er blevet valgt af Odenses befolkning. De repræsenterer derfor Odenses borgere. De to ballademagere fra Socialistisk Ungdomsfront er derimod ikke valgt til noget som helst og repræsenterer ingen som helst, og derfor bør de ærlig talt holde mund, når de befinder sig i byrådssalen. Hvis de to gerne vil have taletid i salen, er de velkomne til at stille op til det kommende kommunalvalg og få stemmer nok til at blive valgt. Derpå kan de få taleret – og samtidig være med til at bære det ansvar, der følger med en politisk post. Man kan mene, at nedkastningen af de 1000 ark papir i en byrådssal ikke er så slem, at det kræver en politianmeldelse fra kommunen. Herregud, to tilfældige mænd, der kaster lidt papir ned i en byrådssal kan vel ikke vælte verden; det kan højst give lidt overarbejde til de byrådsbetjente, der skal feje papirstrimlerne sammen efter mødets afslutning. Det er imidlertid vigtigt at holde fast i vores demokratiske institutioner og deres betydning. Et byråd skal ikke intimideres af tilfældige ballademagere, der ikke vil overholde de demokratiske spilleregler. Derfor er det nødvendigt, at de to får en bøde og dermed en bedre forståelse af, hvordan vores demokrati skal fungere.

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Baggrund: Vinderteamet brugte 2000 timer på at dyrke Faaborg

Annonce