Annonce
Debat

Als-Fyn debat på et sagligt grundlag, tak

Læserbrev: En af de mest effektive metoder til at ødelægge en politisk debat er at tillægge sine politiske kolleger motiver og synspunkter, som de ikke har. Vibeke Schaffalitzky de Muckadell, kandidat for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget, giver et glimrende eksempel på den strategi i sit læserbrev om Als/Fyn forbindelsen i Stiftstidende 15. februar.

Præmissen for indlægget er, at jeg ønsker at føre en motorvej gennem Svanninge Bakker. Hvis man har fulgt lidt med i mine udtalelser i offentligheden, vil man vide, at det ganske enkelt ikke er korrekt.

Et bredt flertal i kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn har ønsket, at vi skal arbejde for en statslig forundersøgelse af en mulig fast forbindelse mellem Als og Fyn. En sådan forundersøgelse skal undersøge alle mulige typer af forbindelser (bro/tunnel, motorvej/motortrafikvej etc.) og alle fordele og ulemper ved de mulige forbindelser. Det er det synspunkt, som jeg loyalt og sammen med gode kolleger som fx. Bendt Bendtsen, tidligere konservativ partiformand, og Niels Flemming Hansen, transportordfører for De Konservative, arbejder for at fremme gennem AlsFynBroens Komite.

Jeg har sideløbende flere gange både internt og i offentligheden givet udtryk for, at jeg personligt foretrækker en motortrafikvejsløsning, hvor vejføringen på Fyns-siden følger den nuværende hovedvej mellem Odense og Faaborg.

Jeg deltager gerne i debatter om en fast forbindelse mellem Als og Fyn og de fordele og ulemper, som en sådan vil medføre. Jeg beder blot om, at jeg ikke bliver tillagt holdninger, som jeg ikke har.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kamerahold ville ikke hilse på OL-chefen fra Tommerup: Mere end et år senere gennemføres OL 'stensikkert'

Annonce