Annonce
OB

Alm i talgymnastik, mens Kasper Larsen er tvivlsom

Sport Fyns bud på OB’ startopstilling. FC Nordsjælland-OB kl. 14, direkte på TV3 Sport, Farum Park.

Kasper Larsen måtte udgå af lørdagens afsluttende træning efter blot få minutter af opspilsøvelserne. Igen er det akillessenen, der driller midterforsvareren.

- Han har træninger, hvor hans akilles føles okay og andre, hvor den ikke gør. Det er sket før, det er to dage siden, vi sidst har spillet, så man skal være klog. Han gik tidligt ud, sagde OB-træner Andreas Alm, der lige efter træningen ingen bud afgav på Kasper Larsens muligheder for deltagelse i kampen mod FC Nordsjælland søndag.


Hvis Kasper Larsen ikke bliver klar, står Jørgen Skjelvik parat til at udfylde den ledige plads i tre-backkæden - hvis da ikke Andreas Alm i stedet vælger at spille med fire nede bag i. Det vil i så fald betyde, at Nicholas Mickelson og Joel King skal tage deres udgangspunkt nogle meter længere tilbage på banen.

Annonce

I slutningen af torsdagens kamp skiftede OB til en 3-5-2-formation, så den man også ty til.


Helt sikkert er det dog, at Sander Svendsen ikke er med i Farum. På grund af en skade deltog han nemlig ikke i træningen lørdag, og han bliver ikke klar, slog Andreas Alm fast og forblev ellers tavs omkring typen og omfanget af den svenske angribers skade.

At dømme ud fra lørdagens træning bliver der skiftet på fem pladser i startopstillingen. Efter i seneste kamp mod Sønderjyske helt at være uden for truppen vender Troels Kløve ikke bare tilbage, men løber helt ind i startopstillingen til en plads i højre side af offensiven.

I den modsatte side vender Jakob Breum tilbage, hvor han på det seneste har imponeret, mens Max Fenger ser ud til at være foretrukket i front frem for Bashkim Kadrii.


Dermed kan Issam Jebali i første omgang tage et hvil på bænken, efter han i april og maj har spillet mange minutter i alle kampe. Også Mads Frøkjær ser ud til at skulle runde bænken, selvom han torsdag aften både leverede en assist og et mål mod Sønderjyske og dermed lagde endnu et niveau til formen, som har haltet i foråret, fordi han missede det meste af opstarten på grund af en skade.


På den centrale del af banen er Ayo Simon Okusun klar igen og vender tilbage som makker til Jens Jakob Tomassen og lader Jeppe Tverskov træde tilbage i forsvaret. Det er dog uvist, om Okusun kan holde til 90 minutters kamp.

- Han er kommet tættere på at kunne spille 90 minutter, men han er tilbage, vurderede Andreas Alm.


I den første del af træningen deltog Aron Thrandarson, mens han i den anden halvdel trænede for sig selv. Derfor vil det være overraskende, hvis midtbanemotoren er med i kamptruppen søndag.


Ryan Johnson Laursen var hele træningen, men har endnu spilleminutter til gode.


Som altid mod FC Nordsjælland skal OB vare sig for ikke at fare vild og løbe sig træt i det hurtige spil og den kvikke omgang med bolden, som spillerne på de kanter er opflasket med.

- Vi har haft et tæt program de seneste uger, og det Nordsjælland er normalt et tempostærkt hold, så de vil naturligvis forsøge at presse tempoet op. Så vi kan ikke bare skrue ned, men skal leve videre på det, vi har gjort godt.

- Men vi har spillet godt, når vi har spillet mod dem, mener Andreas Alm.


Og så skal OB-spillerne forberede også sig mentalt på, at stemningen i det nordsjællandske aldrig når højderne fra torsdag aften i Bolbro.


Hos FC Nordsjælland vender midtbanespillerne Martin Frese og Lasso Coulibaly tilbage fra at have været i karantæne i seneste kamp mod Viborg. Den endte 1-1, selvom nordsjællænderne havde overvægt i spil og chancer.

Erik Marxen døjer med en skade. Han trænede ifølge nordsjællandske forlydender for sig fredag, og han er derfor tvivlsom til kampen mod OB.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Vild fremgang for ejendomsudlejer: Familien Barfoeds formue er vokset voldsomt - Vi tænker ikke over, at vi er blevet rigere

Danmark

Onsdagens coronatal: 744 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Skrappere regler for livsfarlig asbest på vej: Sager som den fra Odense, hvor elektrikere fik asbest i hovedet, kan lettere straffes i fremtiden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Nej tak til Big Mac: Svinene lugter og genbrugsstation støjer - men en anden mulighed til ny fastfoodrestaurant er i spil

Nyborg

Dropper talentpriser: Ingen blev nomineret

Middelfart

Karin og Johannes var til fødselsdag, da én af gæsterne faldt om med hjertestop: Tirsdag lærte de selv at redde liv

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Odense

Så gik den ikke længere: Kæmpe eventsted er endnu en gang ramt af konkurs

Odense For abonnenter

Flere kilo hash fundet i lejlighed: Men dommer blev ikke overbevist af politiets beviser

For abonnenter

Iværksætterbrødre har succes med sportsstrømper: Nu vil de også lave en forretning ud af vitaminer og mineraler

Odense

Charlotte skralder sig til et madbudget på 200 kroner om måneden: Få hendes bedste råd her

For abonnenter

Direktør: Politikerne skal huske, hvad de har lovet de lokale medier

Erhverv

Revisionsfirma gør op med branchens hårde arbejdspres: Her skal man ikke have dårlig samvittighed over at gå til tiden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De frygter hestepærer, ødelagt strand og skræmte dyr: Beboere vil ikke lægge strand til badende heste

Assens

Utålmodige vinterbadere i opråb: - Det vil være spild af borgernes skattekroner at renovere denne bygning

Annonce