Annonce
Faaborg-Midtfyn

Alles Lægehus i mindre shitstorm på Facebook: Se de kritiske kommentarer her

Alles Lægehus har været ude i en mindre faaborgensisk shitstorm på det seneste. Foto: Bent Warncke
Det nye lægehus i Faaborg bliver diskuteret livligt i Facebookgruppen "Faaborg".

Faaborg: "Er der nogle, der har prøvet at ringe til Alles Lægehus, efter det blev lavet om til det? Jeg har nu siddet i kø over 45 min og rykker mig næsten ikke en kende i køen?"

Sådan lød spørgsmålet onsdag fra faaborgenseren Sandi Jonstrup i Facebookgruppen Faaborg, og det har i skrivende stund affødt 130 kommentarer - og Alles Lægehus har været igennem en mindre shitstorm. Her følger nogle af kommentarerne:

Nina Persson Hartved:

"Det er klart, det ikke er til at komme igennem, når der sidder en hel masse frustrerede borgere og brugere af lægehuset, som INGEN information har fået vedr. deres lægeskift, forestående tider osv osv. - det kunne man snildt have imødekommet med et simpelt brev, e-mail whatever - skriver på vegne af min 80-årige far, som er helt forvirret og bange for, at han ikke kan komme til kontrol. Der er en gruppe borgere her, som er sat helt ud af spil, og det er bare ikke i orden! Det er en ommer Alles Lægehus!"

Lisbeth Kaare:

"Jeg har flere gange skriftlig forsøgt at få info om, hvordan det fungerer i Alles Lægehus. Men jeg får ingen ordentlige svar på mit spørgsmål. Der kan heller ikke bestilles tid på nettet mere, det må også belaste telefonerne unødigt! Og der er ingen info om klinikken på deres hjemmeside. I det hele taget er det under al kritik, at vi som (mangeårige) patienter ikke får et brev/mail om de ny forhold. Det burde vi have haft, allerede før de startede. Det er sikkert også frustrerede patienter, der nu står i kø for at få noget at vide. Det tegner rigtig skidt."

Kirsten-Marie Bech Jørgensen:

"Min gamle mor kan heller ikke komme igennem. Det er under al kritik, at der ikke er givet besked om noget som helst. Min mor skal have fornyet recept på livsvigtig medicin, og det var førhen aldrig et problem. Skal man virkelig til at ringe til vagtlægen for det?"

Mie O'Brien:

"Jeg overvejer virkelig at skifte (læge, red.), efter de er blevet til Alles Lægehus. Føler mig svigtet som patient, eftersom man haft den samme læge i 30 år og pludselig læser i ugeavisen, at ens læge er gået på pension og stedet solgt - ville gerne have haft lagt en plan med min læge... Nu er det læger fra Jylland, og mange af dem har bare vagter hernede, så man kan ikke få “én” fast læge. Som patient med kronisk sygdom, der går til flere forskellige kontroller, jeg selv har svært ved at holde styr på, er det meget utrygt ikke at kunne få en fast læge, der over tid kender ens historie."

Babette Rehnberg Andersen:

"Hvor har vi været privilegerede indtil nu med vores stabile lægehus. Og lad os så glædes over, at vores læger, som har siddet i lægehuset i mange år, gerne vil have lov til at gå på efterløn og pension som alle andre. Desværre er det så, åbenbart sådan, at INGEN ønsker at overtage praksis i de små byer og yderdistriktikter. Det har vi alle hørt om i årevis. Nu er der kommet nyt lægesystem i byen. Det skal vi vænne os til. Vi patienter har lov at være utrygge, nervøse, kede af det mm. Men... Vi har også lov til at give de nye læger og systemet en chance. Al ny start er svær. Velkommen til Faaborg. Håber, I vil trives her hos og med os."

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Tina Petersen betaler selv 25.000 kr. for genoptræning: Politikere kræver redegørelse om hendes forløb

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce