Annonce
Albaniserien

Allesø tabte trods fremragende indsats

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Allesø GF gik fra banen uden point i hjemmekampen mod Kerteminde BK.

Fynsserien, mænd, Allesø GF-Kerteminde BK 0-1 (0-1).

Lørdagens kamp mod Kerteminde BK resulterede i nul point for Allesø GF. Hjemmekampen endte 0-1. Nederlaget var det fjerde i træk og det ottende i sæsonen for Allesø GF i Fynsserien, mænd.

Efter hjemmekampen ligger Allesø GF nummer 11 med 14 point og en samlet målscore på 26-30 efter 13 spillede kampe ud af 28. Kerteminde BK ligger nummer seks med 19 point og en samlet målscore på 28-25.

Allesø GFs træner har følgende kommentar: - Spillerne skal have stor ros for deres indsats. Desværre manglede vi marginalerne i dag - det var virkelig stolpe ud. For som kampen udviklede sig, så havde vi fortjent mindst det ene point. Men som så mange gange i dette efterår formåede vi ikke at lægge det afgørende pres på i slutfasen. Jeg har dog et stort håb om, at vi kommer stærkere ud efter nytår, lød det fra Allesøs træner, Per Hauge, der havde overskud til at rose kampens dommer, Andreas Bøgebjerg Holt, for en "fremragende præstation".

Allesø GFs næste kamp spilles søndag den 5. april kl. 00:00 på udebane mod bundholdet Flemløse/Hårby, der ligger sidst i rækken med ni point. Kerteminde BK skal på banen søndag den 29. marts kl. 00:00. Det sker på udebane mod Tarup-Paarup IF, der ligger nummer syv i rækken med 18 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Assens For abonnenter

Fem mænd fængslet efter politiaktion: En af de sigtede har med stor sandsynlighed haft tilknytning til tysk rockergruppering

Annonce