Annonce
Albaniserien

Allesø GF taber hjemme til topholdet Dalum IF i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Hjemmekampen mod Dalum IF gav Allesø GF nul point.

Fynsserien, mænd, Allesø GF-Dalum IF 2-4 (2-3)

Onsdag tabte Allesø GF 2-4 til Dalum IF på hjemmebane.

Nederlaget var det tredje i sæsonen for Allesø GF i Fynsserien, mænd.

Allesø GFs mål blev scoret af Simon Marcussen (13) og Andreas Krogh Carlsen (22).

Efter hjemmekampen ligger Allesø GF nummer 14 med fem point og en samlet målscore på 9-15 efter seks spillede kampe ud af 28. Dalum IF ligger nummer et med 14 point og en samlet målscore på 16-8.

Allesø GFs træner har følgende kommentar:

- Det var den helt fortjente vinder, selv om vi er ærgerlige, da vi førte 2-1 i 1. halvleg. Dalum var skarpere, havde bedre boldomgang, og arbejdede hårdt, så det var helt i orden, at de vandt, sagde Allesø-træner Per Hauge.

Allesø GFs næste kamp spilles lørdag den 14. september kl. 15:00 på udebane mod Bogense G & IF, der ligger nummer ti i rækken med seks point.

Dalum IF skal på banen søndag den 15. september kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod Tarup-Paarup IF, der ligger nummer otte i rækken med syv point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Tulipanen ved rådhuset ramt af selvtægt: Fredag fejrer de frivillige skulptur-rensere, at de nu er færdige på rådhuspladsen

Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce