Annonce
Sport

Alle vil se GOG tage guld: Finalebilletter røg på to minutter

Der er nu udsolgt til finalen mellem GOG og Aalborg Håndbold.
Billetterne til guldbraget mellem GOG Håndbold og Aalborg Håndbold torsdag aften blev revet væk. Der blev meldt udsolgt på to minutter.

Gudme: De blev sat til salg præcis klokken 10.00.

Klokken 10.02 var alle væk.

Jo, det gik pænt stærkt med at få solgt billetterne til finaleopgøret mellem GOG og Aalborg torsdag aften, meddeler Vivi Kildelund, billetansvarlig i GOG Håndbold.

- Vi har desværre ikke flere billetter. Der er udsolgt, lød det, da avisen fanger Vivi Kildelund kort før klokken 14 tirsdag.

Dermed er der solgt godt 1900 billetter til braget, hvor GOG, hvis de vinder, kan hjemtage DM-guld for første gang siden 2007.

- Jeg kunne nok have solgt 6-7000, hvis vi havde haft mulighed for det. Jeg er blevet kimet ned. Vi ønsker os en større hal, lyder det fra den billetansvarlige.

Det er torsdag klokken 20.30, at finalen spilles. Det sker i SU'VI:T Arena i Gudme. /heng

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Annonce