Annonce
Debat

Alle skal kunne komme frem - også dem langs kysterne

Det er vigtigt, at vi sikrer gode forbindelser til og fra motorvej og det landsdækkende tognet.


Læserbrev: Nu skal der snart forhandles trafik- og infrastrukturplan. Regeringen er kommet med et oplæg som ser fornuftigt ud for Fyn på de store linjer. Det er vigtigt med udvidelsen af motorvejen omkring Odense og det ekstra spor på den vestfynske jernbane.

Men det næste skridt er ikke klart beskrevet af regeringen. Og her mener jeg, at det er vigtigt, at vi sikrer gode forbindelser til og fra motorvej og det landsdækkende tognet. Det ekstra spor på jernbanen skal jo give muligheden for en pålidelig og god køreplan på den lokale jernbaneforbindelse fra Fredericia over Odense til Svendborg og opretholdelse af de små stationer. Derfor bør der naturligvis sikres opgraderinger af tog og stationer, så der kan etableres en timesdrift på strækningen.

Annonce

En forundersøgelse af forbindelsen Fyn-Als lover også godt. En forbindelse som i mine øjne bør være en tunnelforbindelse med en opgradering af vejnettet fra Faaborg. Derudover bør der ses på at sikre forbindelsen via Langeland til Lolland og en opgraderet forbindelse fra Assens i syd og Bogense i nord til motorvejen. Vi skal sikre at alle kan komme frem - også de som bor ude langs kysten. Det vil også understøtte bosætning og etablering af virksomheder alle steder på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce