Annonce
Middelfart

Alle medarbejdere er opsagt: Sund og Skov er sat til salg for 20 millioner kroner

Sund og Skov er blevet sat til salg af ejeren, Stensdal Group. Foto: Jesper Larsen
Sund og Skov er sat til salg til en pris på 20 millioner kroner, bekræfter ejeren, ejendomsinvesteringskoncernen Stensdal Group.

Ferie- og konferencecentret Sund og Skov på Oddevej er blevet sat til salg til en pris på 20 millioner kroner.

Det bekræfter Eske Munck, som er økonomidirektør i ejendomsinvesteringskoncernen Stensdal Group. Koncernen har indtil nu har haft Sund og Skov ved Fænøsund som et af dens udviklingsprojekter med henblik på videresalg.

- Vi har ikke de rette kompetencer i koncernen til at drive sådan et feriecenter. Vi koncentrerer os om passive ejendomsinvesteringer, og det falder det ikke ind under, så vi vælger at gå ud af det igen, hvis det kan lade sig gøre, siger Eske Munck.

For at den kommende ejer eller muligvis forpagter er stillet så frit som muligt, er Sund og Skovs direktør Annette Thiesen og resten af personalet blevet afskediget.

- Det er typisk sådan, at hvis der kommer en ny ejer eller forpagter, så sætter de egne folk i spidsen, siger Eske Munck.

Han tilføjer dog, at han håber, handlen falder på plads således, at hele eller dele af personalet kan fortsætte i tilsvarende job på feriecentret.

Udbuddet af Sund og Skov blev offentliggjort i en annonce i avisen Børsen i denne uge.

Fyens Stiftstidende har været i kontakt med Sund og Skov, men er blevet bedt om at rette alle spørgsmål mod Eske Munck og Stensdal Group.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

Sprællevende 100-årig

Det kan ikke have undgået manges opmærksomhed, at det i år er 100 år siden, Genforeningen fandt sted. En begivenhed, som betød, at befolkningen på et landfast stykke Danmark efter at have været tysk siden 1864 igen kunne lade Dannebrog blafre i haven. At de igen kunne vælge, om de ville mødes for at diskutere politik i stedet for at spise kage ved store kaffeborde, som i de mellemliggende år havde udgjort den dansksindede bastion. Men det er nok de færreste, der ved, hvad årene inden Genforeningen førte med sig. Mens mange af os kigger mod andre grænsedragninger for at forstå, hvad fjendtlig magtovertagelse betyder, afslører Genforeningen, at vi er klædt af, når det kommer til vores eget lands historie. Også selv om det kun er få generationer siden, den udspillede sig. Tænk sig, at dansk i knap 50 år var forbudt som undervisningssprog, og at befolkningen søgte at omgå forbuddet ved at oprette skoler nord for den ny grænse, så eleverne alligevel kunne blive undervist i deres modersmål? At disse skoler skulle blive en form for forløber for efterskolerne, der 100 år senere stadig er i høj kurs, når unge skal finde deres identitet? Også selv om identitet i 2020 handler om meget andet end nationalitet. "Hvad kommer Genforeningen da mig ved", spørger den sønderjyskfødte skuespiller Bodil Jørgensen i Grænseforeningens humoristiske jubilæumsvideo, der florerer på internettet, og svaret er kort: Alt. Genforeningen er sprællevende. Hvis vi reelt vil give andet end evnen til at ramme et 12-tal ved eksamensbordet videre til de yngste, kunne vi passende benytte 100-året til at opsøge en af de 650 mindesten, der blev rejst i 1920 for at ære, at Sønderjylland igen blev dansk. Og som Slots- og Kulturstyrelsen har besluttet at frede - et par af dem befinder sig endda på Fyn. Det kunne være starten på en samtale om at høre til et sted, men også om hvad det mon havde betydet, hvis afstemningen i 1920 var blevet et "nej" og et "mojn".

Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Annonce