Annonce
Odense

Alle klapper i om uro

Meldingen lød på slagsmål, men hvem, der ville slås med hvem, er stadig uvist, for ingen vil fortælle politiet om det. Her er det fra en tidligere politiaktion i bydelen. Foto: John Fredy

Der er ingen spor af hverken offer eller gerningsmænd, men blot nogle få blodstænk efter slagsmål tirsdag aften i Granparken

Annonce

Vollsmose: Det er meget svært at efterforske en sag, når der både mangler offer og gerningsmænd, og der kun er nogle få blodstænk efterladt.

Det må lederen af Fyns Politis voldssektion, Jack Liedecke, konstatere, oven på uroen tirsdag aften i Granparken i Vollsmose.

Politiet modtog klokken 20.18 en anmeldelse om slagsmål med anvendelse af knive i Granparken

- Der er ikke spor af slagsmål, da vi kommer frem, men nogle blodspor i mindre omfang indikerer, at der er sket noget. Vi møder én person med lidt blod på hænderne, men han vil ikke udtale sig til politiet, siger Jack Liedecke.

Derfor er det usikkert, hvad der er foregået og i hvilket omfang, men politiet har nu sikret sig de få spor, som var på stedet. Heller ikke en eftersøgning med politihunde gav noget.

Ifølge politiet er der ikke nogen grund til at tro, der er tale om et banderelateret slagsmål.

Heller ikke et jalousidrama mellem to familier, som mandag udspillede sig dramatisk først foran banegården og senere samme dags aften på Nyborgvej med knivstik, har formentligt noget at gøre med slagsmålet i Granparken.

- Der er i hvert fald ikke noget sammenfald mellem den person, vi traf i Granparken, og episoderne foran Odense Banegård Center og på Nyborgvej, siger Jack Liedecke.

Når der hverken er offer eller gerningsmænd til slagsmålet tirsdag aften er det svært for politiet at efterforske videre.

- Medmindre forurettede (offeret, red.) henvender sig og fortæller, hvad der er sket, er der ikke meget mere, vi kan gøre, erkender Jack Liedecke.

Når der er uro i Vollsmose sker det oftest på og omkring Bøgetorvet og Bøgeparken, og ikke Granparken.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce