Annonce
Nyborg

Alle børnene indviede den nye legeplads i Nyborg Marina

Jan "Kokken" Hansen synger for på sin egen "Vi bor i Nyborg," og Kastaniehusets børn synger med, for det er en sang, de kender.

"Vi bor i Nyyy-borg!" sang Jan "Kokken" Hansen sammen med Kastaniehusets børn. Vi kan tilføje "- og leger," for Nyborg Marinas nye legeplads er indviet

Annonce

Jan "Kokken" Hansen fra børnehaven Kastaniehuset i Nyborg havde naturligvis guitaren med og sang sammen med børnene "Vi bor i Nyborg," inden den nye legeplads på Nyborg Marina skulle indvies officielt fredag klokken 10.

I sådan en situation - og i så mange andre! - har de voksne det med at snakke og snakke og snakke - og børnene, de keder sig.

- Jeg har skrevet en tale på halvanden til to timers varighed. Hvad siger I til det? Vil I høre det hele? spurgte Per Jespersen (S), formand for Teknik- og Miljøudvalget i Nyborg.

Svaret fra alle børnene faldt prompte: "Neeej!" Mon ikke også der var en enkelt voksenstemme med i koret?

I hvert fald forstår udvalgsformanden tilsyneladende et vink med en vognstang.

- Så jeg fortæller bare, at her om lidt klipper Anton snoren, og så kan I lege i fiskehytterne med fiskerbroen foran, på stejlepladsen, være havørreder i net, prøve at blive fanget i rusen og klatre op i tårnet til rutsjebanen, sagde Per Jespersen og overrakte saksen til Anton Jespersen, udvalgsformandens egen søn, der er ni år, og som,år det ellers ikke er skoleferie, går på Birkhovedskolen.

Anton var vaks med saksen, og børnene myldrede ind og tog alle legeredskaberne skabt af træ og tovværk i brug.

Lidt senere blev der delt is ud til alle børn, der var mødt op for at være med i indvielsen. Og så kunne Per Jespersen i øvrigt i sin forfriskende korte indvielsestale lige nå at fortælle, at om et par uger er en ny hoppepude klar til erstatning af den gamle.

Den nye legeplads er bygget af firmaet Leg & Landskab fra Kirke Hyllinge på Sjælland.

Havnefoged Annette Ingemann Thmsen byder velkommen.
Udvalgsformand Peer Jespersen byder velkommen til indvielsen af Nyborg Marinas nye legeplads. Og undlader at hodle den lagne tale!
Udvalgsformandns søn, anton Jespersen på ni år, klipper snoren.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Kerteminde For abonnenter

Flemming har skabt et millionoverskud i sin smedevirksomhed, men nu står det stille: - Jeg kan godt frygte for fremtiden

OB

Tverskov savner at vinde hos svigerforældrene

Annonce