Annonce
Sport

Allan Kuhn vil lave overraskelse i bundkamp mod FCK

Allan Kuhn vil se meget energi på Hobro-holdet, der skal forsøge at vinde over FCK på hjemmebane.

Allan Kuhn skal for første gang stå i spidsen for Hobro på hjemmebane, når klubben tager imod FCK.

Det er Superligaens to eneste hold uden point, der mødes, når Hobro mandag aften tager imod FC København.

For Hobros nye cheftræner, Allan Kuhn, bliver der tale om den første ligakamp på hjemmebane, efter at Hobro indledte sæsonen med et 1-3-nederlag ude til Vejles oprykkere.

Allan Kuhn forventer, at Hobro kommer til at skulle kæmpe for at få point mod FCK, der skuffede fælt ved at tabe sæsonpremieren 1-2 til AC Horsens på hjemmebane.

- Vi er godt klar over, at vi møder et hold, der er bedre end os selv, men det er jo sket før, at de mindre gode slår de gode.

- Vi skal komme med en fantastisk energi og en masse gåpåmod og tro på, at vi kan slå en af de store, siger Allan Kuhn til Nordjyskes hjemmeside.

Hobro må undvære sidste sæsons ligatopscorer, Pål Alexander Kirkevold, der lige som Jonas Brix-Damborg og Julian Kristoffersen er ukampdygtig.

Til gengæld er Quincy Antipas med igen i truppen.

Kampen mellem Hobro og FCK begynder klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn For abonnenter

Sørens gård køres over af jernbanen: Gid staten bare ville opkøbe mig

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce