Annonce
Sydfyn

Allan fra Svendborg fundet død i garage på Malta

Allan Hartmann-Jensen har været savnet siden den 5. juni og er nu fundet død i en garage på Malta. Arkivfoto: Andreas Bastiansen
53-årig mand, der er fundet død på Malta, var fra Svendborg, hvor han var kendt i dykkermiljøet og også har drevet diskotek og tømmerfirma.

Svendborg: Den danske mand, som er blevet fundet død i en garage på Malta, er identisk med den 53-årige Allan Hartmann-Jensen fra Svendborg.

Allan Hartmann-Jensen har været meldt savnet siden den 5. juni og været efterlyst af politiet siden den 17. juni. Nu bekræfter det maltetiske politi overfor Ekstra Bladet, at han er fundet død.

- Han er desværre fundet død i en garage i St. Paul’s Bay, siger politikonstabel Gordon Attard til avisen og tilføjer, at en obduktion skal kaste mere lys over Allan Hartmann-Jensens død.

Politiet vil overfor Ekstra Bladet ikke fortælle, om man vurderer, at der kan have fundet en forbrydelse sted.

Annonce

Forlod Danmark for syv år siden

Allan Hartmann-Jensen har tidligere drevet et tømmerfirma i Skårup, og han har også kortvarigt været ejer af diskoteket The Angel i det tidligere Bio’s Night Club i Brogade i Svendborg.

Han var også aktiv dykker og kendt i det lokale dykkermiljø.

Allan Hartmann-Jensen rejste for syv år siden til Malta, hvor han arbejdede som dykkerinstruktør i sit eget dykkercenter. Han ansatte han blandt andre Jimmi Oddersborg fra Rudkøbing, og han fortæller, at de havde en rigtig god forretning.

- En kammerat og jeg hentede kunder fra Danmark ned på dykkerferie på Malta, og det gik rigtig godt, og vi tjente masser af penge. Allan havde nogle hammergode ideer og var en rigtig fed fyr, siger Jimmi Oddersborg, der afsluttede samarbejde med Allan Hartmann-Jensen for omkring tre år siden.

Han er ked af at høre, at hans tidligere samarbejdspartner er fundet død, men han er ikke overrasket. Han fortæller, at Allan Hartmann-Jensen var indkaldt til retten i Danmark, fordi han skyldte penge flere steder, og at han også skyldte penge på Malta. Jimmi Oddersborg kender disse detaljer, fordi han tidligere har været gift med Allan Hartmann-Jensen eks-kone.

- Han skyldte alle steder, og det gør man ikke ustraffet på Kreta. Det er farligt, og derfor er jeg heller ikke overrasket over at høre, hvad der er sket, siger Jimmi Oddersborg.

Sidst set på den nordlige del

Allan Hartmann-Jensen blev i følge politiets oplysninger til Ekstra Bladet sidst set i området ved den populære plads Buggibba Square i St. Paul’s Bay på den nordlige del af Malta.

I en mail til Ritzaus Bureau skriver Udenrigsministeriets Borgerservice, at man er bekendt med sagen, og at den efterforskes af maltesisk politi. Da Borgerservice har tavshedspligt i personsager, kan man ikke give flere oplysninger om sagen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Ingrid modtog sin diabetes-diagnose over telefonen: - Jeg fik at vide, at der lå en recept på serveren

Odense

Stjålet motorcykel brændt af i skov

Kerteminde For abonnenter

Dybt ubehageligt, grinagtigt og 25 idioter: Var det dig, der lækkede salget af Nordre Havnekaj?

Fyn

Voldstiltalt ishockeyspiller i retten: - Jeg var frustreret og havde en maks puls

Annonce