Annonce
112

Alkohol, narko og intet kørekort: Flugtbilist fanget i stjålen bil med trailer

Fyns Politi fik tirsdag lejlighed til at sigte en flugtbilist for adskillige lovovertrædelser. Foto: Michael Bager
Der var flere gode grunde til, at politiet tirsdag stoppede en bilist, der flygtede efter en påkørsel af en anden bil.

Det viste sig at være en særdeles god idé, at politiet tirsdag aften fik fat på en bilist, der tog flugten efter en påkørsel i det centrale Odense.

Klokken 20.34 kørte bilisten op bag i en anden bil i krydset mellem Falen og Kløvermosevej, da lyset skiftede til grønt, og valgte derefter at køre væk. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Den påkørte bilist, hvis bil slap med mindre materiel skade, satte efter og kontaktede politiet.

Flugten stoppede ved Stadionvej ud for indgangen til stadion, hvor vedkommende steg ud af køretøjet og forsøgte at løbe fra stedet.

Det lykkedes dog ikke, og flugtbilisten endte i stedet med en række sigtelser: Kørsel trods frakendelse af kørekortet, spirituskørsel, kørsel under påvirkning af narkotika, besiddelse af narkotika samt brugstyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Michelin misser Fyn endnu engang

Læserbrev

Debat: Lad os gøre Ærø til affaldsfrit samfund i 2030

Læserbrev: Ærø dækker et geografisk overskueligt område. Det giver muligheder, som vi bør udnytte. Administrativt er vi en kommune i samme ret som landets øvrige 97 kommuner, men også på det punkt er Ærø med 6.000 indbyggere mere overskueligt end for eksempel nabokommunerne Sønderborg og Svendborg, med omkring 50.000 indbyggere. Ærø har en unik mulighed for at blive modelsamfund for andre kommuner, vi kan lave forsøg og eksperimenter i kommunalt regi, som kan gøre os til frontløbere og inspirere andre. Jeg synes vi skal give Ærø videre til vores børn mindst lige så frodigt og rent, som vi overtog øen fra vores forfædre. Affald - de første ca. 15 år, jeg boede på Ærø, blev affaldsbjerget i Husmarken fordoblet. Nu sender vi vores affald til forbrænding i Svendborg - ude af øje, ude af sind. Da mine oldeforældre var børn, var der ikke noget der hed affald. Jo, selvfølgelig var der det, men det var ikke affald der blev dynget op på lossepladser eller brændt af, det indgik i naturens kredsløb som gødning eller blev genanvendt. De havde heller ikke de mængder af emballage, som fylder min skraldespand, før det bliver kørt og sejlet til Svendborg. Hvis vi vil, kunne Ærø blive det første (næsten) affaldsfrie samfund i Danmark. Vi kunne informere hinanden massivt om hvilke emballagetyper og produkter der kan genanvendes og samle dem behørigt ind - disse vil være en ressource, der kunne sorteres og raffineres på Ærø. Det er teknisk muligt at indføre afregning af dagrenovation efter vægt, så blev det billigere for dem der tænker i genanvendelse når de køber varer og sorterer effektivt, eller bare har lidt affald, og det ville blive dyrere for dem, der fylder meget i beholderen til forbrænding. Organisk affald kunne hjemmekomposteres, eller vi kunne producere biogas. Mulighederne er mange, og vi kan, hvis vi vil. Jeg synes, vi skal sætte en ambition om, at Ærø er et affaldsfrit samfund i 2030.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod sig

Annonce