Annonce
112

Alkohol, narko og intet kørekort: Flugtbilist fanget i stjålen bil med trailer

Fyns Politi fik tirsdag lejlighed til at sigte en flugtbilist for adskillige lovovertrædelser. Foto: Michael Bager
Der var flere gode grunde til, at politiet tirsdag stoppede en bilist, der flygtede efter en påkørsel af en anden bil.

Det viste sig at være en særdeles god idé, at politiet tirsdag aften fik fat på en bilist, der tog flugten efter en påkørsel i det centrale Odense.

Klokken 20.34 kørte bilisten op bag i en anden bil i krydset mellem Falen og Kløvermosevej, da lyset skiftede til grønt, og valgte derefter at køre væk. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Den påkørte bilist, hvis bil slap med mindre materiel skade, satte efter og kontaktede politiet.

Flugten stoppede ved Stadionvej ud for indgangen til stadion, hvor vedkommende steg ud af køretøjet og forsøgte at løbe fra stedet.

Det lykkedes dog ikke, og flugtbilisten endte i stedet med en række sigtelser: Kørsel trods frakendelse af kørekortet, spirituskørsel, kørsel under påvirkning af narkotika, besiddelse af narkotika samt brugstyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Juleåbent hos Stokkebye Vingård

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Annonce