Annonce
Fyn

Alexander Brown vender hjem som Kenneth

Alexander Brown giver koncert på Fredericia Teater torsdag 20. april kl. 20. Foruden at spille nogle af sine store hits vil koncerten også blive akustisk og give et indblik i Kenneth Nikolaisens, kunstneren bag Alexander Brown, barndom.

Alexander Brown "skubber til taget" i Fredericia Teater torsdag 20. april kl. 20.

Fredericia: Stine Bramsen, Camilla Jones, Morten Hampenberg, Yepha, Busta Rhymes, Lil' Wayne og Pitbull kender alle til Alexander Brown. Hvis du er flittig radiolytter, har du sikkert også stødt på et eller flere af mr. Browns store hits som blandt andet gennembrudshittet "Skub til Taget" - eller "Raise the Roof", som det internationale hit blev til under Pitbulls kyndige hænder.

Hvis ikke, kender du ham måske bare som slet og ret Kenneth Nikolaisen fra Fredericia, for det er nemlig barndommen i fæstningsbyen, Alexander Brown sætter akustisk lyd til, når han gæster Fredericia Teater torsdag 20. april kl. 20.

Annonce

Verdenshits og barndom

Det bliver en aften med de store hits blandet sammen med historier om at være to på en knallert, om havnen i Skærbæk, om pedellen i Taulov, om Grethes kiosk og om det lokale sygehus.

For en stund bliver den verdensberømte dj-pult skiftet ud med akustisk guitar og den velkendte elektroniske pop vekslet ud med bandet, Jævnstrøm.

Begyndte som 15-årig

Musikalsk spænder Alexander Brown bredt fra Tech house til uplifting Ibiza klassikere. Fire gange har han været nomineret til prisen Danmarks bedste DJ. Hans karriere som pladevender begyndte allerede, da han var 15 år, og hans store gennembrud kom i 2009 med hittet "Skub til taget". Kunstnernavnet Alexander Brown er hentet dels fra "Alexander den Store" og fra Emmett Brown, den skøre videnskabsmand fra Tilbage til Fremtiden-filmene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce