Annonce
Middelfart

Alex Gren fylder 70 år: Foreningsmand, forsikringsmand, og far

Alex Gren fylder 70 år 14. september. Privatfoto

Alex Gren fylder 70 år mandag 14. september.

Den mangeårige byrådspolitiker, foreningsmand og forsikringsmægler har boet i Ejby siden 1977. Her har han taget aktiv del i både byrådet, den lokale håndbold- og fodboldklub og ikke mindst spillet en rolle som frivillig formand for Boligforeningen Lillebælt, hvor han sidste år kunne fejre 40 års jubilæum med intet mindre end 19 genvalg af beboerne.

Alex Gren har alle dage søgt indflydelse på de ting, der i hans optik kunne gøres bedre, og altid med fokus på, at tingene ordnes bedst i fællesskab. Han er socialdemokrat i hjertet og sætter en dyd i, at demokratiets væsen beror på samtalen, for nu at citere Hal Koch.

Og så er han, selv efter mere end 40 år i det vestfynske, fortsat jyde med stort J.

Af samarbejdspartnere bliver Alex Gren beskrevet som en mand, der går meget ydmygt til værks, men dog aldrig er bleg for at ytre sine meninger, så man ved, hvor man har ham.

Annonce

Fem børn og ni børnebørn - indtil nu

Sociale forhold, velfærd og retten til det gode liv har altid optaget ham, siden opvæksten i en arbejderfamilie i Glejbjerg i Vestjylland. Gennem arbejdet i byrådet, er interessen for miljøet og ikke mindst biodiversitet blevet vagt, og han er i dag næstformand i Miljø og energiudvalget.
Alex Gren har siden ungdommen delt livet med hustruen Anna Marie, og sammen har de fem børn, ni børnebørn og to mere på vej.

Selvom kalenderen siger 70 år, er der ikke meget der tyder på, at Alex Gren er færdig med at sætte sit præg på det lokalsamfund, han er en del af. Spørger man ham, har alder ikke nogen som helst betydning, så længe man har lyst til at bidrage.

Hans børn og børnebørn er også med til at holde ham til ilden, hvor han hellere end gerne står klar med aftensmaden, når de ofte slår vejen forbi, eller når han i weekenden er at finde på kommunens boldbaner eller haller for at se børnebørnene dyrke idræt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce