Annonce
Debat

Alex Ahrendtsen: Venstrefløjen har svigtet kvinderne

Det var egentlig sigende. Odenses socialdemokratiske borgmester optrådte på kvindernes internationale kampdag side om side med to kvinder i tørklæde i et læserbrev i en avis. Så kan det vel ikke blive meget tydeligere, at venstrefløjen og socialdemokraterne har svigtet kvindernes sag.

Og hvorfor nu det? Kunne man ikke se det som udtryk for tolerance og støtte, Ahrendtsen?

Ah, det bliver nu svært, for det islamiske tørklæde udtrykker det modsatte. Det er en fane for kvindeundertrykkelse, had til anderledes troende, accept af, at muslimske kvinder kun har halv arveret ifølge koran og sharia, at kun mænd må tage fire koner, at manden kan lade sig skille ved at sige det tre gange til sin kone, og at voldtægt af kvinder kun anerkendes, hvis kvinden har fire mandlige vidner.

Ahrendtsen dog, overdriver du ikke?

Overhovedet ikke. Det første, som IS-ørkennazisterne tvang på kvinderne, når de erobrede land, var tørklædet, der er en fane for den rettroende og fanatiske muslim, og dette støtter borgmesteren indirekte med sin naive tilgang.

Venstrefløjen var engang spydspids for kvinders rettigheder og ligestilling. Nogle voldeligt og pinligt, andre sagligt og ordentligt, men siden islamisterne har befæstet deres brohoved i Danmark, er det slået klik for de venstreorienterede. Og især deres kvinder.

Nu går de mere op i menstruationscykler og caffelatte-sager som kvinder på direktionsgangene og direktørlønninger, alt imens danske kvinder bliver chikaneret af unge arabiske lømler, og mellemøstlige kvinder bliver udsat for social kontrol, tæsk og undertiden mord.

Så er der mere ramasjang i Nikita Klæstrup. Hun er den egentlige arvtager af venstrefløjens gamle kvindekamp, fordi hun insisterer på at leve, som hun har lyst til. Hun gør det bare så uendeligt meget mere charmerende end en karseklippet feminist fra et tysk universitet, og så hjælper det vel også, at hun ser hamrende godt ud og både kan tænke og skrive.

Nikita Klæstrup og hendes fæller hidser muslimer og venstreorienterede op, og så tænker jeg, at man er på rette spor. Og så gør det vel heller ikke noget, at hun får hanhundene og husarerne til at hyle.

Nogle gange tænker jeg på, hvorfor venstreorienterede kvinder synes, det er så berigende at importere mellemøstlige mænd med et forældet og ofte farligt kvindesyn, og jeg kan ikke slippe tanken om, at der ligger en urgammel undertrykt seksuel drift og lurer i disse kampkvinder. Draget som de er af et lønligt håb om en omgang fifty shades of grey.

Det er altså slattent, at en socialdemokrat synes, det er sejt at flage tørklædefanen den 8. marts, når han burde bekæmpe den.

På Christiansborg gør socialdemokraterne meget ud af at nærme sig Dansk Folkeparti. Det er endnu ikke nået ud i landet, hvor socialdemokraterne stadig hænger fast i halvfemsernes multikulturalisme og underdanighed over for den krigeriske kvindehadende del af Mellemøsten.

Det er på tide med kvindekamp. På venstrefløjen. Inden den synker helt ned i dyndet.

Venstrefløjen og socialdemokraterne har svigtet kvindernes sag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce