Annonce
Indland

Alex A. om valgplakater: Hærværk er en trussel

Til serien Et år efter Valget. Her fortæller Alex Ahrendtsen, der er uddannelses - og kulturordfører i Dansk Folkeparti, at folk på Fyn er tilbageholdende og beskedne. Hans hovedbudskab er: Rank ryggen, vær stolt og tage nogle chancer.

Folketingsmedlem Alex Ahrendtsen (DF) opfatter hærværk på partiets valgplakater i Vollsmose som en trussel mod folkestyret.

Annonce

Valgplakaterne som blev hængt op onsdag efter at Helle Thorning-Schmidt udskrev valg onsdag formiddag fik ikke lov at hænge uforstyrret i lygtepælene i Vollsmose ret længe.

Lørdag modtog Fyns Politi en anmeldelse fra Dansk Folkeparti om hærværk på ti valgplakater i Vollsmoseområdet. Folketingsmedlem Alex Ahrendtsen (DF) tager sagen meget alvorligt.

- Det er hærværk. Der er en kniv som er stukket i panden på Betina (Signe Stick, red.), og det ser ud som om jeg har fået en kugle for panden. Det kan kun opfattes som en trussel, og det vil vi bare ikke finde os i, siger Alex Ahrendtsen.

Fordi Alex Ahrendtsen er medlem af Folketinget, er der tale om skærpede omstændigheder.

- Det er en trussel mod folkestyret, lyder det fra Ahrendtsen.

Hos Fyns Politi tager man sagen alvorligt.

- Vi følger op på de spor, vi har at gå efter. Hvis der er nogen, der har set noget, så er de meget velkomne til at kontakte os, siger politikommissær Carsten Arentoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce