Annonce
Debat

Aldrig mere nationalisme

Poul Erik Kristiansen, formand for SF Assens. Foto: Poul Erik Kristiansen

Lokaldebat: Kun et par dage efter det skrækindjagende angreb på Kongressen i Washington anført af våbenglade nationalistiske kræfter, eller patrioter, som de selv kalder sig, kunne man så her i Danmark ovenikøbet på Fyn og med tråde til Assens, se et nyt lokalnationalt parti dukke op.

De Lokalnationale, som det nye parti kalder sig, består tilsyneladende af frafaldne DF'ere, hvoraf en af dem ovenikøbet har en dom for at opfordre unge til at bevæbne sig i kamp mod det onde.


Børnene kan, når de har lyst og vi i øvrigt ikke er udsat for coronarestriktioner, fint besøge deres bedsteforældre på plejehjemmet og spille spil med de ældre, men arbejde der, den går altså ikke.

Poul Erik Kristiansen, formand SF Assens


Ikke overraskende handler deres partiprogram om en meget stærk udlændinge- og EU-kritisk politik, som næsten i sammenligning, får DF til at ligne en flok blå pigespejdere på søndagsudflugt.

Partiprogrammet er godt nok forsøgt pyntet med punkter om grøn politik mm. Punkt seks i deres partiprogram falder dog i øjnene som noget bekymrende: ”Vil arbejde for at ansætte unge helt ned til 13 år i sundhedssektoren, hvor der ikke kræves faglært personale”.

Nej, den går ikke. Børn på 13 år, som ikke engang er konfirmeret, skal ikke arbejde i sundhedssektoren. Børnene kan, når de har lyst og vi i øvrigt ikke er udsat for coronarestriktioner, fint besøge deres bedsteforældre på plejehjemmet og spille spil med de ældre, men arbejde der, den går altså ikke.

Arbejde i sundhedssektoren kræver voksne mennesker, ikke børnearbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Annonce