Annonce
Assens

Aldi går i offensiven: River butik ned og bygger stort supermarked

Det er kun 14 år siden, at Aldi åbnede dagligvarebutik på Nørre Allé i Assens. Nu skal forretningen rives ned for at give plads til et et nyt og større supermarked. Foto: Søren Plovgaard
Den tyske dagligvarekæde jævner sin kun 14 år gamle discountforretning på Nørre Allé i Assens med jorden og opfører stort supermarked efter et helt nyt butikskoncept.
Annonce

Artiklen er mandag den 25. maj opdateret med det korrekte antal Aldi-butikker i Danmark

Assens: Den tyske dagligvarekæde Aldi er klar til at gå i offensiven på discountmarkedet for dagligvarer i Assens.

Aldi opfører til efteråret en helt ny stor og moderne dagligvareforretning på Nørre Allé.

Det bekræfter Jan Jørgensen, der er ejendoms- og udviklingschef for Aldi i Region Kolding, overfor Fyens.dk.

- Vi jævner den nuværende Aldi-butik med jorden og bygger en splinterny dagligvarebutik på 1200 kvadratmeter, fortæller Jan Jørgensen.

Den nye butik indgår i et nyt udviklingsprojekt, som firmaet Innovater A/S i Aarhus står bag. Projektet åbner op for et helt nyt forretningsområde i trekanten mellem af Nørre Allé, Fuglebakken og Vagtelvænget. Forretningsejendommen på Vagtelvænget 1, der oprindeligt er opført som en Fakta-butik, må også lade livet i forbindelse med forretningsprojektet. Den nuværende lejer af ejendommen, Bjarne Kulavig, flytter til september sin cykelforretning Fri Bikeshop til centrale forretningslokaler i Østergade 50 i Assens.

- Vi er i øjeblikket i gang med myndighedsbehandlingen hos Assens Kommune, der skal give en byggetilladelse til projektet, før vi kan stikke spaden i jorden. Den tilladelse regner vi med snart at få, fortæller Jan Jørgensen.

Den nye butik rykkes længere mod øst og kommer tættere på Vagtelvænget, men den vil stadigvæk ligge helt op mod skel til Fakta-forretningen, der er nærmeste nabo.

I forbindelse med den nye Aldibutik etableres der 70 parkeringspladser. Grillhjørnet og Go On-tankanlægget bliver liggende som hidtil.

Vi er i øjeblikket i gang med myndighedsbehandlingen hos Assens Kommune, der skal give en byggetilladelse til projektet, før vi kan stikke spaden i jorden. Den tilladelse regner vi med snart at få.

Jan Jørgensen, ejendoms- og udviklingschef, Aldi.

Annonce

River ned efter kun 14 år

Aldi har de seneste tre år været i gang med at tilpasse sig markedet med et nyt butikskoncept. Flere af koncernens butikker er blevet moderniserede, mens andre har fået en lettere makeover.

I Assens har Aldi valgt at gå mere offensivt til værks opføre en ny butik i mørke teglsten og med stor åben glasfacade ud mod indgangspartiet.

- Vores nuværende butik i Assens er på 874 kvadratmeter. Nu udvider vi med næsten det halve butiksareal, og det betyder, at vi får mulighed for at præsentere vores varer endnu bedre i butikken, siger Jan Jørgensen og tilføjer, at Aldi indretter en endnu større afdeling for bake off-produkter, der er et marked i vækst i disse år.

Aldi etablerede sig i Assens i midten af 1980'erne, hvor den tyske dagligvarekæde byggede en discountforretning i Willemoescentret på hjørnet af Møllevej og Østergade. Her blev rammerne efterhånden for beskedne og dårlige, og Aldi valgte i stedet af flytte til sin nuværende placering på Nørre Allé, hvor man første gang bød kunderne indenfor i marts 2006.

I Assens er der i forvejen mulighed for at handle dagligvarer i Superbrugsen, Fakta, Rema 1000 og Netto.

Aldi har 182 butikker i Danmark.

Ejendommen på Vagtelvænget 1 må lade livet i forbindelse med det nye udviklingsprojekt i området. Her bor Fri Bikeshop for tiden til leje. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Mand voldtaget på institution

Annonce